Meb Personeli

Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı Sonuçları Geri Çekildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 15 Nisan 2016 tarihinde ve akşam saatlerinde bir duyuru yayımlamıştı. Yayımlanan duyuru ile Milli Eğitim Bakanlığı Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı sonuçlarının açıklandığı belirtildi. 

Ancak sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesinden açıklandıktan bir kaç sonra siteden kaldırıldı ve sınav sonuçları geri çekildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı sonuçlarının geri çekilmesi hakkında her hangi bir açıklama yapılmadı. Bizler kamupersoneli.net olarak Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı sonuçları ve sonuçların geri çekilmesi hususunda takipçi olacağız ve gelişmelerden sizleri anlık olarak haberdar edeceğiz. Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı hakkında ki detaylar ise şöyle;

Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı 19 Mart 2016 Cumartesi günü yapılmıştı. Sınav Cumartesi günü sabah saat 10.00’da gerçekleştirildi. sınava 13 bin 812 aday öğretmen katılmıştı. Sınavlar 120 dakika sürmüştü ve 4 seçenekli 100 soru sorulmuştu. Sınavlar 80 il merkezi ve 2 ilçede toplam olarak 769 salonda gerçekleşti. Asli Öğretmenliğe geçiş sınavı hakkında yorumlar web sitemizde bulunuyordu. Bazıları sınavın oldukça zor olduğundan bazıları ise şimdiye kadar ki en kolay sınav olduğundan bahsediyordu.

Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı Sonuçları İçin Tıklayınız. ( Sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandığında link aktif olacaktır. ) 

Batuhan TEMEL / Kamupersoneli.net