Meb Personeli

MEB 4 Bin 200 Sözleşmeli Öğretmenin Görev Yerleri Açıklandı !

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde, Suriyeli öğrencilerin eğitimleri için görevlendirilecek 4 bin 200 sözleşmeli öğretmenin görev yerleri açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı konuyla ilgili yayınladığı duyuruda, öğretmenlerden istenecek belgelere de yer verdi. 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın konuya ilişkin duyurusu şöyle:
” Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi; Yabancılara Türkçe öğretimi için istihdam edilen öğreticilerin görevlendirildiği iller

Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi kapsamında Suriyeli öğrencilere Türkçe öğretim faaliyetleri için okullarda ve geçici eğitim merkezlerindeki dersliklerde ve açılacak kurslarda görevlendirilecek gerekli şartları taşıyan geçici süreli öğreticilerin seçim ve illere göre yerleştirme süreçleri tamamlanmıştır.

İl içinde ihtiyaçları doğrultusunda öncelikle geçici eğitim merkezlerinde olmak üzere okullara ve kurumlara tercihleri alınarak yerleştirme işlemleri merkezi olarak yapılacaktır.

Proje kapsamında görevlendirilen geçici süreli eğitim personelleri il içi tercihlerini Genel Müdürlüğümüz http://hbogm.meb.gov.tr adresinden 12-16 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. İl içi geçici eğitim merkezleri ve okullara yerleştirmelerde öğreticilerin tercihleri puan esasına göre yapılacaktır.

Söz konusu öğreticilerin SGK iş ve işlemlerinin zamanında tamamlanması amacıyla, öğreticilerin göreve başlama tarihleri 19 Aralık 2016 tarihinden itibaren yapılacaktır. Öğreticilerin bu tarih esas alınarak göreve başlama işlemleri için aşağıdaki belgeleri 12-16 Aralık 2016 haftası içerisinde yerleştikleri ilin il proje koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

İL YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN.

Göreve Başlamak için İstenen Belgeler
1. Adli Sicil Belgesi
2. İkametgâh Belgesi
3. Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Aslı ibraz edilir.)
4. Mezuniyet (Diploma) Belgesinin Fotokopisi (Aslı ibraz edilir.)
5. Askerliğini yaptığına veya en az bir yıl tecilli olduğuna dair belge (aslı ibraz edilir-erkek personel için)
6. 4 adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş olacak),
7. SGK işe giriş bildirgeleri. (Varsa daha önce çalıştıkları işlere dair)
8. KPSS sonuç belgesi
9. Sağlık Raporu”

Kamupersoneli.net | ANKARA