Meb Personeli

MEB "Özel Eğitim Hizmetleri Semineri" Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör, Özel Eğitim Öğrencilerine yardımcı olma maksadıyla öğretmen ve yöneticiler için “özel eğitim hizmetleri semineri” verileceğini dile getirdi.

Seminerler 1 Nisan itibariyle , 81 ilde eş zamanlı başladı. 31 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek. Seminerin amacı özel eğitim öğrencilerinin daha iyi eğitim almalarının sağlanması olarak açıklandı.

Seminere Türkiye Genelinde 200 bin öğretmen katılımı bekleniyor. Seminerde öğretmenlerin özel eğitim öğrencilerine nasıl bir eğitim yöntemi uygulanacağı ve söz konusu özel eğitim öğrencileri ile kurulacak ilişkilerde nasıl bir yol çizileceği öğretilecek.
Özel eğitim öğrencilerinin sayısı 300 bine yaklaştı. Türkiye’de bulunan her sınıfta en fazla 2 özel eğitim öğrencisi bulunuyor. Öğretmenler öğrencilerin durumlarına uygun bireyselleştirilmiş eğitim programı hazırlayıp uyguluyor. 

Özel Eğitim Hizmetleri semineri uzman personel tarafından verilecek.1 Nisan 2016 tarihinde başlayan ve 31 mayıs 2016 tarihine kadar sürmesi planlanan “Özel Eğitim Hizmetleri Semineri” ‘ne 200 bin öğretmen katılımının gerçekleşmesi bekleniyor. Seminer boyunca öğretmen ve yöneticilere özel eğitim öğrencilerine verilecek eğitimin detayları ve eğitim kalitesini arttırmanın yöntemleri anlatılacak.

Kamu haberleri, sınav haberleri, gündem ve ekonomi haberlerini kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Kamu personeli’nin android cihazlar için geliştirdiği “Kamu Personeli Android Uygulaması”‘nı cep telefonunuza indirerek Kamu haberleri, sınav haberleri, gündem ve ekonomi haberlerini her yerden takip edebilirsiniz. forum.kamupersoneli.net adresini ziyaret ederek forum tartışmalarına katılabilir, yeni tartışma başlatabilir, şikayet ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Eğer ben bu seminer Zaman'ında rapor almışsam ve il dışındaysam katılmadığımda ne olur?