Meb Personeli

Mülakatlarda "Reis Denince Aklınıza Kim Geliyor?" Diyenler FETÖ'cü Çıktı

 Bir İlginç Olay Daha ! Mülakatta ‘Reis Kim?’ Diye Soranlar FETÖ’cü Çıktı  

Sözleşmeli öğretmen alımı ile ilgili mülakat tartışmaları sürüyor. Aydınlık gazetesinin haberine göre Mülakatlarda öğretmen adaylarına “Reis Deyince aklına kim geliyor” sorusunun yönetildiği öne sürülen Adana Sınav Komisyonlarının başkanı Bylock isimli yazılımı kullandığı gerekçesiyle açığa alındı. Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde geçen hafta 62 meb personeli açığa alındı.

Bunların arasında İl  Milli Eğitim Müdür yardımcısı K.B ‘da bulunuyordu. B.’nın telefonunda bylock olduğu öğrenilirken, Müdür yardımcısı söz konusu uygulamadan haberinin olmadığını başkalarının telefonuna uygulamayı yüklediğini iddia etti. 26 Eylül tarihinde gerçekleştirilen sözleşmeli öğretmen alımı için yapılan mülakatlarda adaylara “Reis Kim? Reis denince aklınıza kim geliyor?” şeklinde sorular sorulduğu iddia edilmişti. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan konu ile ilgili  bir açıklama henüz gelmedi…

Kamu personeli alımlarından, gündemdeki gelişmelerden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA