Meb Personeli

Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Bülent Çiftçi Kimdir?

Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürlüğüne Bülent Çiftçi’nin atanmasına dair resmi karar Resmi Gazete’nin 5 Mayıs 2016 tarihli sayısında yer aldı. 

Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Bülent Çiftçi Kimdir?

Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürlüğüne Bülent Çiftçi Atandı. Söz konusu atama kararı 5 Mayıs 2016 tarihi Resmi Gazete’de yayımlandı.  Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Sn. Bülent Çiftçi 1957 Giresun doğumludur.

Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Bülent Çiftçi Eğitim Hayatı

İlk ve ortaöğrenimini memleketi Giresun’un Şebinkarahisar’da tamamladı. Balıkesir Üniversitesi, Necatibey Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümnden mezun olan Bülent Çiftçi, 1997 yılından itibaren Bursa ilinde çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 2007 yılında MEB tarafından Yurt Dışında görevlendirildi.

Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Bülent Çiftçi Meslek Hayatı

2007 ile 2012 yılları arasında Suudi ARabistan Cidde Uluslararası Türk Okulu’nda öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde de bulundu.  Felsefe Alanında yüksek lisans eğitimine devam eden Sn. Bülent çiftçi evlidir. Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Sn. Bülent Çiftçi evli ve 2 Çocuk babasıdır.

Kamudan haberler, MEB haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından haberdar olabilirsiniz.