Meb Personeli

Yusuf Tekin'den Mülakat Sınavları Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin twitter adresi üzerinden mülakat sınavları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

Yusuf Tekin yaptığı açıklamada mülakat sınavları hakkında haksız eleştiri aldıklarını vurgulayarak, sınavları gerçekleştiren 1000’e yakın öğretmene ve komisyon üyelerine teşekkürlerini iletti. 

Mülakatlara 60.00 bin kişiye yakın arkadaşın katıldığını belirterek sınavların 1 ay sürdüğünü ifade eden Yusuf Tekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Son günlerde mülakat sınavları hakkında çok haksız eleştiriler yapılıyor. Toplamda 1000’e yakın arkadaşımız bu sınavları gerçekleştirdi. Ben bütün arkadaşlarıma, öğretmenlerimize ve komisyon üyelerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Mülakatlara 60.000 kişiye yakın arkadaş katıldı ve mülakatlar 1 ay sürdü. 

Mülakatların doğası gereği bazı arkadaşlar düşük not alırken bazı arkadaşlar yüksek not aldı. Hatırlatmakta fayda var speküle edilen soruların tümü bizim soru havuzumuzda yer almamaktadır. Kendilerine bu soruların sorulduğunu ifade eden adaylarda dahil her adaya imza karşılığında iki soru zarfı çektirildi. Asıl sınava konu olan sorular bunlar ve değerlendirmeler bu iki soru üzerinden yapıldı. Hatırlatmak istedim. 


Kamupersoneli.net | ANKARA