Genel

2016 Haziran e-Bordro Yayımlandı – E devlet üzerinden maaş sorgulama

  2016 Haziran e-Bordro Yayımlandı. Milyonlarca memurun maaşlarındaki kesintileri ve diğer tüm detayları barındıran e-bordro sistemi her ay büyük ilgi görüyor.


E-Bordro Haziran 2016 sorgulama işlemleri başladı. Söz konusu sorgulama işlemleri “turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama” adresinden kolaylıkla yapılabiliyor. Milyonlarca memur tarafından merakla beklenen e-bordro yayımlandı. Söz konusu sorgulama işlemleri ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde.

e-Devlet Şifresi Nereden Temin Edilir?

e-Bordro sistemi sayesinde memurlar maaşlarını ve maaşlarındaki tüm detayları kolaylıkla görüntüleyebilirler. Memur maaş sorgulama sistemi ile hiç bir ücret ödemeden işlemlerinizi yapabilmektesiniz. e-Bordro Sorgulama işlemlerini yapabilmeniz için bir e-Devlet şifresine sahip olmanız gerekiyor. e-Devlet şifresi olmayan vatandaşlar söz konusu şifreyi temin edebilmek için en yakın PTT şubesini ziyaret edebilirler.  

e-Bordro Sorgulaması Nasıl Yapılır?

PTT şubesinden kapalı zarf halinde alınan e-devlet şifrenizle yukarıda belirtilen adresi ziyaret ederek e-Devlet sitesi işlemlerini yapabilirsiniz.e-Devlet sitesinde T.C Kimlik numarası ve e-devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra sitenin arama kısmına Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü yazarak e-Bordro işlem sayfasına ulaşabilirsiniz.

Memur haberleri, Ekonomi haberleri, gündemden son dakika gelişmeleri ve daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’i takip ederek söz konusu haberlerden ve ekonomide ki gelişmelerden her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara