Genel

E-Bordro İle Temmuz Ayı Zamlı Maaşınızı Öğrenin

Temmuz ayında zamlı yatırılacak olan maaşlarınızı e-Bordro ile öğrenebilirsiniz. e-Bordro ile zamlı maaş sorgulama işlemleri hakkında tüm detaylar ve çok daha fazlası haberimizde…
En Düşük Memur Maaşı şuan için ne kadar? İşte tüm detaylar ve çok daha fazlası. Devlet memurlarının merakla beklediği enflasyon rakamları açıklandı ve memurların enflasyon farkı almalarının imkanının kalmadığı böylece ortaya çıkmış oldu.  

Devlet memurlarının zamlı maaşlarını etkileyen enflasyon rakamları açıklandı. Devlet memurlarının zamlı olarak alacakları maaşları netleşti. Maliye Bakanlığı devlet memurlarını bayramda üzdü ve zamlı maaşların bayramdan sonra yatırılacağını açıkladı. Sadece Ziraat Bankası’ndan emekli , dul ve yetim maaşı alanların maaşları ramazan bayramından önceki gün yani 4 temmuz 2016 (Arefe Günü) ödenmişti. 

Peki devlet memurlarının unvanları, dereceleri ve görevlerine göre Temmuz ayında zamlı olarak alacakları maaşları ne kadar ?

Devlet Memurları e-bordro uygulaması ile Temmuz ayında yatırılacak olan zamlı maaşlarının tutarlarını öğrenebilecekler. Söz konusu maaş sorgulama işlemleri ” turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama ” adresinden gerçekleştirilebilecektir. 

Maaşını Öğrenmek İçin Tıklayınız

e-Bordro maaş sorgulama işlemlerinizi e-Devlet şifreniz ile sisteme giriş yaparak gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet şifresi olmayanlar ise herhangi bir PTT şubesinden e-Devlet şifrelerini edinebileceklerdir. 

Yukarıda paylaşmış olduğumuz link ile sisteme giriş yaptığınızda sistemde bulunan arama motoruna Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü yazarak e-Bordro maaş sorgulama sayfasına ulaşabilirsiniz.