Genel

KPSS 2016/2 ile İçişleri Bakanlığı kadrolarına yerleştirilenlerden istenilen belgeler

ÖSYM tarafından KPSS 2016/2 yerleştirmelerinde İçişleri Bakanlığı kadrolarına yerleştirilen adaylardan istenilen belgeler yayımlandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 21-30 Aralık 2016 tarihleri arasında alınan Kamu Personeli Seçme Sınavı 2016/2 yerleştirmelerinde İçişleri Bakanlığı kadro ve pozsiyonlarına atanan adaylardan istenilen belgeler yayımlandı.

İŞTE İSTENİLEN BELGELER

– Atama Başvuru Formu

– Mal Bildirim Formu

– Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi Formu

– Öğrenim Belgesinin aslı ve fotokopisi veya tasdikli sureti

– 2 adet Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Bilgisayarda doldurulup her birine fotoğraf yapıştırılıp imzalanacaktır. Söz konusu formun doldurulması aşamasında oluşabilecek hataların giderilmesi için doldurmuş olduğunuz formu Flash Belleğinize kaydedip yanınızda getirmeniz veya e-postanıza kaydetmeniz gerekmektedir.(TIKLAYINIZ)

– 3 Adet Renkli Vesikalık Fotoğraf (4,5 x 6 ebadında, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmeliğe uygun.)

– kadro veya pozisyonda Nitelik Kod Klavuzu (Özel Koşullar-2016/2) tablosunda yer alan kod veya kodların bulunması halinde, adayların bu kod ve kodlar karşılığında yer alan şartlara da sahip olduğunu gösterir belge.

NOT 1: Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir, bu kişiler hakkında 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

NOT 2: Yukarıda belirtilen belgelerle birlikte taşra teşkilatına atananların atandıkları Valiliklere başvurmaları gerekmektedir.

1-İstenilen Belgeler
2-Atama Başvuru Formu
3-Mal Bildirim Formu
4-Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi
5-Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu