Genel

2016 KPSS ÖABT Edebiyat Öğretmenliği Soruları ve Cevapları ile Yorumları 20 Ağustos

 ÖSYM tarafından 20 Ağustos 2016 tarihinde öğretmen adayları için düzenlenen Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) Edebiyat Öğretmenliği Alan sınavı sona erdi. Bu sabah yapılan ÖABT Edebiyat Öğretmenliği Alan soruları ve cevapları ile yorumları bu sayfada. ÖABT Edebiyat Öğretmenliği Alan soruları cevap anahtarı ile yorumları güncel olarak sitemizde.

ÖABT Edebiyat Öğretmenliği Soruları ve Cevapları ÖSYM tarafından açıklanır açıklanmaz eşzamanlı olarak siteniz kamupersoneli.net adresinde olacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen atamalarına katılacak öğretmen adayları için alanlarına bağlı olarak düzenlenen ÖABT Edebiyat’de adaylar, 40 soruluk alan bilgisi testi ve 10 soruluk alan eğitimi testinde yer alan soruları 75 dakikada cevapladı. 

Tüm sınava giren adaylarımıza kamupersoneli.net olarak geçmiş olsun diyor ve başarılar diliyoruz…

YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR.SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ


2016 ÖABT Edebiyat Öğretmenliği Alan Soruları ve Cevapları Hakkında Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Paylaşabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Arkadaşlar benim sınav kitapçık poşedim ön yüz üstten bir elin gireceği kadar açıktı.Arkamdaki arkadaş da itiraz etti bu duruma.Sonra gözetmen hepsi öyle dedi.Aceba sizin de mi öyleydi yoksa birileri sorulara baktı mı? Benim alanım edebiyat.

  2. Turan Bey posetlerin tamamen kapali olmasi lazim. Hepsi acik degildi. Gozetmenin bu durumu tutanak altina almasi gerekirdi. Itiraz hakkiniz var.

  3. P10 77.5 alan 36.25 benim umudum yok açıkçası seneye odakladım kendimi hayal kırıklığı kötü oluyo sonra.

  4. Merhaba arkadaşlar, P10 :70, Alan : 39.5 Ekim atamasında şansım çok az ama Şubat ataması için şansım ne kadar olabilir ? Sevgiler…

  5. Arkadaşlar bu yıl ilk dönem dershaneye gittim tabi dershane taksitlerini ve yol parasini ödeyebilmek için de ücretli öğretmenlik yaptim.ilk dönem perişan oldum yogunluktan ikinci dönem ucretliye devam edemedim.kendimi eve kapattim güneydoğu sıcağında yüzüm yandi evin ısısından.Bir yıl ailemle kahvaltiya oturamadim ama sonuç husran.Bittim tükendim bunaldim artik.Millettin sorularını cevaplamaktan da usandim .Ne olur ne yapayım artık bana bir akıl verin devam edeyim mi birakayim mi.Bu arada 2013 mezunuyum ve bu yıl da p10 72 alandan da 38.75 netim var.Bir umut var mı bu yıl .

  6. Arkadaşlar bu yıl ilk dönem dershaneye gittim tabi dershane taksitlerini ve yol parasini ödeyebilmek için de ücretli öğretmenlik yaptim.ilk dönem perişan oldum yogunluktan ikinci dönem ucretliye devam edemedim.kendimi eve kapattim güneydoğu sıcağında yüzüm yandi evin ısısından.Bir yıl ailemle kahvaltiya oturamadim ama sonuç husran.Bittim tükendim bunaldim artik.Millettin sorularını cevaplamaktan da usandim .Ne olur ne yapayım artık bana bir akıl verin devam edeyim mi birakayim mi.Bu arada 2013 mezunuyum ve bu yıl da p10 72 alandan da 38.75 netim var.Bir umut var mı bu yıl .

  7. Edebiyatçı deniz seni gerçekten en iyi anlayanlardan biri benim.alan netin çok iyi umudunu yitirme bu sene bir kaç atama yapılacakmis InşAllah olur.bende 2013 eğitim fakültesi mezunuyum her sene alan sinavim kötü geçtiği için atanamiyorum ve cok üzülüyorum.hem bu sene ortalama geçen seneye göre daha düşük olacakmış. InşAllah öyle olur

  8. İnşAllah gerçekten emek verenler bu yıl atanir.Biliyorumki çoğu kişi aynı durumda

  9. Geçen sene çok sayıda 40 net üstü yapan vardı ben bu sene çok fazla duymuyorum yüksek netler. Geçen sene 25 ti inşAllah bu sene 20 21 olur ortalama

  10. Edebiyatçı arkadaş senin netleri yazar msn sence atama alt puanı kac olabilir gecen sene yanilmyosam 80 ile kapandi

  11. Benim P10 80 alan 36 50 bence Şubat ataması 81 82 ile kapatır geçen seneki gibi bir atama olursa

  12. Ortalamayi bilmiyoruz degisedebilir bu benim görüşüm.tek istediğim ortalamanın düşük olması

  13. Ortalamaya bağlı alan ortalaması düşerse atanabilme şansımız yükselir. Sınırda kalma tehlikesi de var bence

  14. Hocam son sorumu da sorayım kusura bakmayn sizin k10 puaninzla sıralamanz kaçtı?

  15. Hocam benim p10 sıralamam 35 bin branş sıralamam p10 3.500 sizin nasıl?

  16. Hocam benimde 3697di bu siralama sizce cok degişir mi onümüzdekileri alanla eleme şansmz nedir sizce etkili olacak mdr?

  17. InşAllah etkili olur ben birinci bölümü 83 84 olupta alandan 32 33 net yapanları duydum. Alan ortalamasının düşük olmasi bizim için çok önemli.dua edelim ortalama düşük olsun. Sizin de duyduğunuz böyle örnekler var mı çok yüksek alan netleri duyduğunuz mu hocam ?

  18. Evet bende duydum hocam oyle yuksek alip alandan kotu yapanları ama içimde korku var onca emek verdik ve atama sayısı cok düşuk ondan endişeliyim sizce şubat atamasi kac kisi olur ve insAllah ortalama düsük olur yoksa riskli konumdayz:(

  19. Hocam bende sizinle aynı durumdayım. insAllah alım iyi olur.subattan önce de bir alım yapılabilirmiş. Onunla birlikte 1000 1500 olabilir. Yıllar geçtikçe alım sayımız düşüyor bir mucize olur da bu sayı 2500 3000 ya da daha fazla olur inşAllah

  20. Hocam şubattan once atama olacagını nerden biliyosnz oyle bi açıklama mi oldu bide ekimde mülakata üc kati kişi çağrılacakya hepsinin atanma ihtimali varmi yoksa sadece 280 kisi mi atanacak?

  21. Bazı hocalarımiz tekrar atama olabilir dedi. Kesin bir bilgi değil. Mülakata eylül de 861 kişi çağrılacak hocam ben bu atamadan umudumu kestim. Şubati düşünüyorum.hepsinin atanma ihtimali yok sadece 287 kişi atanacak

  22. Hocam sizce edebiyata nasil yansir bu atama?şansmz artar mi bide sonuçlar ne zaman aciklanr acaba..

  23. Bir arkadaşım 80.500 almış alan Neti 37 edebiyatçı şansı var mı ki