Genel

2016 KPSS ÖABT Fen Bilimleri Öğretmenliği Soruları ve Cevapları ile Yorumları 20 Ağustos

   ÖSYM tarafından 20 Ağustos 2016 tarihinde öğretmen adayları için düzenlenen Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) Fen Bilimleri Öğretmenliği Alan sınavı sona erdi. Bu sabah yapılan ÖABT Fen Bilimleri Öğretmenliği Alan soruları ve cevapları ile yorumları bu sayfada. ÖABT Fen Bilimleri Öğretmenliği Alan soruları cevap anahtarı ile yorumları güncel olarak sitemizde.

ÖABT Fen Bilimleri Öğretmenliği Soruları ve Cevapları ÖSYM tarafından açıklanır açıklanmaz eşzamanlı olarak siteniz kamupersoneli.net adresinde olacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen atamalarına katılacak öğretmen adayları için alanlarına bağlı olarak düzenlenen ÖABT Fen Bilimleri’nde adaylar, 40 soruluk alan bilgisi testi ve 10 soruluk alan eğitimi testinde yer alan soruları 75 dakikada cevapladı. 

Tüm sınava giren adaylarımıza kamupersoneli.net olarak geçmiş olsun diyor ve başarılar diliyoruz…

YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR.SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ


2016 ÖABT Fen Bilimleri Öğretmenliği Alan Soruları ve Cevapları Hakkında Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Paylaşabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. 34 – 36 gibi doğrum var. 6-8 gibi yanlisim var. Bana gore sınav çok kolaydı. Son 10 soru zorladı. Tereddüde düşüren sorular vardı. Bu nedenle son 10 soru beni aşağıya çekti. Yoksa 40 net civarı birşey yapardım. 50 de 50 yapılabilecek bir sınavdı. Sorular çok kolaydı ve temel bilgileri ölçen bir sınavdı. Ortalaması ne olur bilmiyorum fakat internetteki puan hesaplama sistemine gore 89 – 90 civarı puan gösteriyor.

  2. Li P ve Na sorusunda P elektriği iletmez ki cevap 5 olmayacak mi arkadaslar? Açıklaması olan var mi acaba?

  3. Beyaz ve siyah fosfor elektriği iletiyor kırmızı fosfor iletmiyor genel olarak biz fosforu ametal olduğu için elektriği iletmez kabul edip öyle anlattılar.ben de yanlış yaptım bu soruyu.tek tek elementler elektriği iletiyor mu iletmiyor mu nasıl ezberleyelim.grafit hariç iletmezler diye öğrendik yıllardır.