Genel

ÖSYM AİS Giriş (2016) KPSS ÖABT Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

 ÖSYM AİS Giriş (2016) KPSS ÖABT Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?


AİS Girişleri nasıl yapılır? 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 KPSS) ÖABT Alan Bilgisi sınav belgesi alma ve sınav giriş yerleri öğrenme hakkında merak edilenler kamupersoneli.net adresinde. Adaylar için heyecan dorukta. 2016 KPSS ÖABT için heyecan doruğa ulaşmışken adaylardan bazıları sınav giriş belgelerini nasıl temin edeceklerini öğrenmek istiyor. Bilindiği gibi sınava girmek isteyen adayların sınava giriş belgelerini yanlarında getirmeleri gerekiyor.

Sınav Giriş Belgesi Nereden Alınır?


Sınava giriş belgesi ÖSYM’nin aday işlem sistemi üzerinden kolaylıkla temin edilebiliyor. Sınav için başvuruda bulunan adaylar sınava giriş belgesini “http://ais.osym.gov.tr” adresinde karşılarına çıkan ekranda T.C Kimlik numarası ve şifreleri ile alabilirler.

Tüm Adaylara Başarılar Dileriz

Söz konusu 22 Mayıs 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 KPSS) ÖABT Alan Bilgisi Sınavına girecek tüm adaylara kamu personeli sitesi olarak başarılar dileriz.  Sınav öncesi ve sonrası kamupersoneli.net adresinde. Adayları sınav öncesinde ve sonrasında yalnız bırakmıyoruz. Sınav sonrasında adaylarla soruları tartışacak, sınav hakkında görüşlerini alacağız. Sınav sonrasında yaşanacak her türlü gelişmeden haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını hemen indirebilirsiniz.


Kamu haberleri, ÖSYM duyuruları, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamu haberciliğinin lideri kamupersoneli.net adresinde.

Bir Yorum