Öğretmen

2016 Öğretmenler için İl Dışı Yer Değiştirme Başvuruları Sona Eriyor

 2016 Öğretmenler için İl Dışı Yer Değiştirme Başvuruları Sona Eriyor


İl Dışı Yer Değiştirme Başvuruları Ne Zaman Başlamıştı?

2016 Öğretmenler için İsteğe Bağlı yer değiştirme başvuruları 16 Haziran 2016 tarihinde başlamıştı. MEB tarafından daha önce paylaşılan il içi ve il dışı yer değiştirme takvimine göre başvurular 22 Haziran 2016 tarihinde sona erecek.  

Başvurular Nereden Yapılacak?

Öğretmenler başvuru işlemlerini Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü (MEB İKGM) internet sitesi üzerinden ya da MEBBİS üzerinden kolaylıkla yapabilecekler.  Öğretmenler tarafından uzun zamandır merakla beklenen il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları kısa zaman önce sona ermiş ve atama sonuçları açıklanmıştı.

Atamalar Ne Zaman Yapılacak?

Kısa süre önce başlayan il dışı isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ise 22 Haziran 2016 tarihinde sona erecek ve atama işlemleri 27 Haziran 2016 tarihinde yapılacak. 

MEB Duyurularından, Kamu haberlerinden, Kamu personeli alım haberlerinden, Ekonomi haberlerinden, gündemdeki gelişmelerden ve çok daha fazlasından anında ve her yerde haberdar olabilmek için kamu haberlerinin doğru ve tarafsız sesi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulaması sayesinde her türlü son dakika haberi ve MEB duyurusundan anında haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara