Öğretmen

İftar Yemeğine Katılmayan Öğretmenler İçin Soruşturma

 İftar Davetine Katılmayan Öğretmenlere Soruşturma  !

Sözcü gazetesinin haberine göre Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz hafta düzenlenen iftar yemeğine katılmayan stajyer ve danışman öğretmenler için soruşturma açılacağı bildirildi.  Eğitim içerisinde kadrolaşma süreci devam ederken, öğretmenlerin üzerindeki baskılar günden güne artıyor. Son olarak geçen hafta verilen bir iftar yemeğine iştirak edemeyen öğretmenler için soruşturma açılması gündeme geldi.


Mazeret Bildirin Neden İftar Yemeğine Gelmediniz

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 22 Haziran 2016 tarihinde Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde iftar yemeği tertip edildi. Fakat iftar davetine katılmayan 3 stajyer öğretmen ve danışman öğretmenin katılmama sebeplerini bildirmeleri talep edildi. Müdürlük tarafından tebliği edilen yazıda “iftar yemeğine katılmayan aday ve danışman öğretmenlerin mazeretlerini inceleme/soruşturma yapılmak üzere bir dilekçe ile 28 Haziran 2016 Salı günü saat 12:00’a kadar Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Bölümüne bildirmeleri hususunda…” denildiği öğrenildi. 


MEB haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum