Öğretmen

MEB 20 Bin 127 Öğretmen Alımı Ön Başvurularında Son Gün

Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin 127 sözleşmeli öğretmen alımı ön başvuruları 15 Mart 2017 tarihinde başlamıştı. Sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin yapılan ön başvuru sürecinde sona gelindi. Bugün itibari ile başvurular sona erecek.

DETAYLAR…

MEB 20 bin 127 sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin atama takvimi ve kontenjan dağılımı MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştı. Yayımlanan kılavuzda yer alan bilgilere göre öğretmen alımı ön başvuruları yapıldı. Öğretmen adaylarımız, aşağıda paylaşmış olduğumuz link üzerinden sözleşmeli öğretmen alımı ön başvuru sayfasına ulaşabilirler. Ayrıca aday öğretmenlerimiz için başvuruların nasıl yapılacağı, kimlerin başvuru yapabileceği gibi bilgilerin yer aldığı “Başvuru kılavuzu”nu da aşağıda paylaşıyoruz.

Ayrıca MEB 20 bin 127 öğretmen ataması bilgisayar ortamında gerçekleştirilecektir. Atama sonuçları “http://ikgm.meb.gov.tr” web adresinden duyurulacaktır. Konu ile ilgili olarak MEB 20 bin 127 sözleşmeli öğretmen alımı takvimini de kamupersoneli.net olarak paylaşıyoruz.