Öğretmen

MEBBİS TEOG 2. Dönem Sınavı Görev Yeri Sorgulama İşlemleri ( Öğrenci ve Öğretmen Giriş )

MEBBİS sınav görev yeri sorgulaması ve diğer tüm işlemlere dair detaylar kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net adresinde…

MEBBİS üzerinden öğretmenler tarafından daha önce başvurusu yapılan sınav görev sonuçları ve yerlerinin sorgulamaları oldukça basit yapılabiliyor. MEBBİS içerisinde bulunan sınav görevlendirme modülü giriş ekranı, söz konusu sorgulama işlemleri için öğretmenlerimize çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen sınavlarda görev almak isteyen öğretmenler söz konusu sistem üzerinden başvuru işlemlerini yapıyor , başvuruların hemen ardından öğretmenler için başvuru sonuçlarını ve görev yerlerini bekleme aşamaları başlıyor. Bilindiği üzere yakın zamanda ortak sınavlar 2.dönem gerçekleştirilecek. Öğretmenler sınav görevi aldıkları yerleri ve diğer detayları MEBBİS üzerinden öğrenebilirler.
MEBBİS Görev Yeri Sorgulama
MEBBİS girişleri için sisteme giriş oldukça basit sistemin barındığı internet sayfasına giriş yaptıktan sonra kullanıcı adı ve şifrenizle birlikte sistem tarafından otomatik belirlenen güvenlik kodunu doğru biçimde girdikten sonra sitenin sol tarafından bulunan sorgulama işlemleri kısmından sınav yerinizi görebilirsiniz. Şifresini unutan kullanıcılar için şifremi unuttum seçeneği aktif durumda. Şifre hatırlatma işlemleri için MEB sitesinde söz konusu işlemlerin nasıl yapılacağına dair veriler bulunmaktadır.