Öğretmen

Öğretmenlerin İl İçi Yer Değiştirme Başvurularında Son Gün

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından konu ile ilgili olarak bir duyuru yayımlanmıştı. Yayımlanan duyuruda isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri için başvuru tarihleri verilmişti. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan takvime göre il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 22 Mayıs- 26 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacak, başvurular valilikler tarafından 6 Haziran 2017’ye kadar değerlendirilecek, ataması yapılan öğretmenlerin ilişik kesme işlemleri ise 12 Haziran 2017’den itibaren başlatılacaktı.

BAŞVURULARDA SON GÜN

Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru daha yapıldı. Yapılan duyuruda söz konusu başvuruların uzatıldığı ifade edildi. MEB İnsan Kaynaklarından yapılan açıklama şöyle: “2017 Yılı Öğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları 29/05/2017 Pazartesi günü saat 17:00′ a kadar uzatılmıştır.” 

BAŞVURULAR

Milli Eğitim Bakanlığı il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvurusunda bulunacak olan öğretmenlerin başvuruları elektronik ortamda alınacak.