Öğretmen

Özür Grubu 2.Aşama Tercih Sonuçlarından Sonra Oluşan Minimum Paunlar

Milli Eğitim Bakanlığı, 1.aşama özür grubu tayin başvurularının sona ermesinin ardından kontenjanları açıkladı. Özür grubu tayini isteyen öğretmenler için 2.aşama tercih işlemleri kontenjanların açıklanmasından sonra başladı ve 26 Ağustos 2016’da sona erdi.Tercih sonuçları, MEB takviminde belirtilen tarihte, 28 Ağustos 2016’da açıklandı.

Özür grubu 2.aşama tercih sonuçlarının da açıklanmasıyla beraber, öğretmenler kurum bazlı puanları merak ediyor. Özellikler yer değiştirmesi gerçekleştirilmeyen adaylar minimum puanları merak ediyor. 

Özür grubu 1.aşama 11-17 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleşti. 2. aşama ise 20-26 Ağustos 2016 tarihleri arasında  gerçekleşti. MEB, atama takvimine uygun olarak 28 Ağustos 2016’da Özür grubu atama sonuçlarını açıkladı. 

Özür grubu 2.aşama tercihlerinin açıklanmasından sonra, MEB’in en kısa zamanda kurum bazlı minimum puanları açıklaması bekleniyor. MEB kurum bazlı minimum puanları açıklar açıklamaz siteniz Kamupersoneli.net’de olacak.

Kamu haberleri, öğretmen haberleri ve daha fazlası için Kamupersoneli.net’in ücretsiz mobil uygulamasını indirebilirsiniz.Haberler ile ilgili yorumlarınızı sayfamızın alt kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net