Özel Sektör İş İlanları

BEDAŞ Personel Alım İlanına Başvuru Süreci Devam Ediyor

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ), resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurmuştu. Yayımlanan ilana başvurular devam etmekte olup ilan ile ilgili detayları sizlere aktarıyoruz.

BEDAŞ TARAFINDAN AÇIKLANAN KADROLAR

– Ağ ve Güvenlik Ekip Lideri, Şebeke Analiz Mühendisi, Elektrik Teknik Personeli, Genel Başvuru(Engelli Personel), Genel Başvuru, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Elektrik Açma Kesme Personeli

ADAYLARDA ARANAN GENEL ÖZELLİKLER

– En az lise mezunu olmak, MS Office programlarında hakim olmak, İletişim yeteneği gelişmiş olmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, Askerlik hizmetini tamamlamış olmak, Müşteri ilişkilerinde başarılı, Varsa, kadrolarda belirtilen özel şartları taşımak

BAŞVURU SÜRECİ

– BEDAŞ tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular devam etmekte olup son başvuru tarihi ilanda yer kadrolar için farklılık göstermektedir. 

– Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) personel alım ilanı detayları ve başvuru için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilir ve erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca, açılan sayfada iş başvuru sekmesine tıklayarak açık olan kadroları görüntüleyebilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

https://goo.gl/1e1kqh

Kamupersoneli.net – ANKARA