Özel Sektör İş İlanları

Pegasus Hava Yolları İşçi ve Personel Alım İlanına Kimler Başvuru Yapabilir?

Pegasus Hava Yolları, yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde eksik bulunan kadrolara personel ve işçi alımı yapacağını açıklamıştı. Yayımlanan ilana başvuru süreci devam etmekte olup ilan detaylarını sizlere aşağıda aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

* İstanbul ve Ankara

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

* Simülatör Teknisyeni, 
* Elektrik Teknisyeni, 
* Onaylayıcı Uçak Teknisyeni, 
* Finans Uzmanı, 
* Network Uzmanı, 
* Sistem ve Network İşletmeni, 
* Gelir Kontrol Uzmanı, 
* Teknik Kalite Güvence Uzmanı, 
* Uçak Yükleme İşçisi, 
* Tecrübeli Kabin Memuru, 
* Ofis Destek Elemanı (Engelli kadro)

ADAYLARDA  ARANAN GENEL ŞARTLAR

* Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Yurt içi ve yurt dışı uzun süreli konaklamalı görevlerde engeli bulunmayan, Takım çalışmasına yatkın, Analitik düşünme becerileri ve sorun çözme yeteneği gelişmiş, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Başvuru yapılacak kadroya göre belirlenmiş eğitim seviyesinden mezun olmak, Varsa, kadroya göre belirlenmiş özel şartları taşımak.

BAŞVURU SÜRECİ

* Pegaus Hava Yollarından yayımlanan personel alım ilanı başvuruları için süreç devam ediyor. İlan yer alan kadrolar için son başvuru tarihi ise her bir kadro için ayrı ayrı belirlenmiştir. 

*  Pegasus Hava Yolları, işçi ve personel alım ilanı ile ilgili diğer detaylara ulaşmak ve ilanda yer alan kadrolara başvuru yapmak içi aşağıda yer alan linki tarayıcınıza kopyalayabilir ve erişim sağlayabilirsiniz.

https://goo.gl/BQHRd1

Kamupersoneli.net – ANKARA