Özel Sektör İş İlanları

Roketsan Personel Alım İlanına Başvurular Sürüyor! (Kimler Başvurabilir?)

Roketsan, yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Roketsan tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular devam ediyor. İşte detaylar, 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Genel Başvuru, Teknisyen, – Aday Mühendis, Fizik Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi , Uçak Mühendisi, Proje Yönetimi Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Kimya Mühendisi, Makine Mühendisi

GENEL ŞARTLAR

* T.C. vatandaşı olmak, Lisans mezuniyet ortalaması 4 üzerinden en az 2.5 olmak, En az 2 yıl benzer iş tecrübesine sahip olmak, İyi düzeyde İngilizce (okuma, konuşma ve yazma) bilgisine sahip olmak ve bu bilgiyi TOEFL, YDS, vb. sınavlarla belgelendirebilmek, Erkek adaylar için tercihen askerliğini tamamlamış/muaf olmak veya en az 3 yıl askerlikle ilişiği olmamak, Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmamak, Alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak, 

BAŞVURU SÜRECİ

* Roketsan personel alım ilanına başvurular devam etmekte olup son başvuru tarihi, ilanda yer alan kadrolar için ayrı ayrı belirlenmiştir.  Başvuru yapmak istediğiniz pozisyona tıklayarak başvuru tarihlerini görüntüleyebilirsiniz.

* Roketsan personel alım ilanına başvurmak isteyen adaylar, Roketsan insan kaynaklarının resmi internet sitesi üzerinden başvurularını yapabileceklerdir. Roketsan insan kaynaklarına ulaşmak için vermiş olduğumuz linki kullanabilirsiniz. 

https://goo.gl/xCFnTp

Kamupersoneli.net – ANKARA