Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Kurumu Çeşitli Pozisyonlarda Personel Alıyor !

Türk Hava Kurumu, personel alım ilanlarına bir yenisini daha ekledi. THK yeni personel alım ilanıyla sağlık alanında farklı pozisyonlarda alım yapacağını duyurdu. Personel alım ilanının detayları şöyle:

Alım Yapılacak Kadrolar:

* Paramedik

* Hemşire

* ATT

* Doktor

Genel Şartlar:

* Hastane,ambulans hasta bakım konusunda deneyimli olmak
* Yoğun bakım konusunda tecrübeli,
* Hasta memnuniyeti ve güvenliğini ön planda tutan,
* Berlirtilen İl Hava Ambulans Merkezlerinde görev alabilecek;(Ankara,İstanbul,İzmir,Adana,Çanakkale,Antalya,Bursa,Erzurum,Afyon,Kayseri,Konya,Malatya,Trabzon,Samsun,Diyarbakır,Van)
* Temel Yaşam,İleri kardiyak yaşam,çocuk ileri yaşam,neonatal resusitasyon,travma ve resusitasyon sertifikalarına sahip olmak
* Hava ambulans full/part nöbet usulü çalışabilecek olmak

Türk Hava Kurumu personel alım ilanı detayları ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

http://www.yenibiris.com/turk-hava-kurumu/doktor-hemsire-paramedik-att-is-ilani/734517

Başvuru Süreci:

* Türk Hava Kurumu personel alım ilanı başvuruları 24 Şubat- 26 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak. 

Ayrıca Türk Hava Kurumu İnsan Kaynaklarından diğer iş fırsatları da yayımlandı. İş fırsatlarının yanı sıra Türk Hava Kurumu tarafından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verdiler;

ürk Hava Kurumu, sivil havacılık sektöründeki büyüme ve değişimdeki öncülüğüne paralel olarak çağdaş insan kaynakları uygulamalarındaki tüm gelişmelerin takip edilmesi ve Kuruma uyarlanmasına önem verir.

Alınacak adaylarda aranan ortak özellik, pozisyonun gerektirdiği eğitim, teknik bilgi ve yetkinlikler dışında, değerlerimizle doğru orantılı kişilik özelliklerine sahip olunmasıdır. Dürüst olmak, iş arkadaşlarını, kurumunu ve grubunu sahiplenmek, sonuç odaklı yaratıcı fikirler üretmek ve yenilikçi çözümler getirebilmek öncelikli değerlendirilen kriterlerdir.