Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Kurumu (THK) Personel Alım İlanına Başvurular Sürüyor

Türk Hava Kurumu, yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurmuştu. 

Türk Hava Kurumu tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci devam ediyor. İşte detaylar,

ALIM YAPILACAK ŞEHİR

– Ankara

ALIM YAPILACAK KADROLAR

– Maliyet Muhasebesi Uzmanı, Genel Muhasebe Elemanı, Helikopter Pilotu, Sözleşme ve Kontrat Uzmanı, Satınalma Uzmanı, Lojistik Uzmanı

THK TARAFINDAN ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

– Kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Alanında en az 3 yıl deneyimli olmak, Ms Office ve MİCRO Muhasebe programlarına hakim olmak, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak, Ekip çalışmasına yatkın, iletişim yetenekleri kuvvetli, disiplinli, detaylara önem veren ve çözüm odaklı olmak, 30 yaşını aşmamış olmak, Seyahat engeli olmamak, B sınıfı ehliyete sahip aktif araç kullanabilmek, Varsa, kadrolara göre belirlenen özel şartları taşımak.

BAŞVURU SÜRECİ

– Türk Hava Kurumu tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular devam etmekte olup son başvuru tarihleri kadrolara göre farklılık gösteriyor. 

– Türk Hava Kurumu personel alım ilanı detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

https://goo.gl/Eq1xUV

Kamupersoneli.net – ANKARA