Personel Alımı

Rönesans İnşaat İhaleyi Kazandı Personel Alımları Başladı

Türk firması olan Rönesans İnşaat , Moskova’da yapılacak havalimanı ve tünel inşaat ihalesini kazandı ve 18 mart 2016 ‘dan itibaren internet sitesinden bir çok personel alacağına dair duyuru yayımladı. Personel açığı bulunan yerler ve daha fazlası bu haberimizde.

Rönesans İnşaat Rusya’da olan ihaleyi yine bir Türk şirketi olan Limak’tan daha iyi teklif vererek kazandı. Moskova Sheremetyevo Havalimanı terminal ve tünel inşaatı yapımını Rönesans inşaat üstlenecek.İhalenin tutuarı ve diğer ayrınları hakkında Rusya ve Rönesans İnşaat cephesinden herhangi bir bilgi verilmedi. Rönesans inşaat bu senenin başında Moskova Sheremetyevo havalimanı terminal ve tünel inşaatı yapımının maaliyeti olarak 630 milyon dolar bir miktar belirtmişti.

Türkiye ve Rusya arasında gerek diplomatik gerek ticari olarak son zamanlarda bir çıkmaz bulunuyor. Sınır ihlali yapan rus uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesi sonucu diplomatik kriz yaşanmıştı. Bütün bunlara rağmen iki Türk firması olan Rönesans İnşaat ve Limak ihaleye girebilmişti. Finale kalan iki inşaat firmasından ihaleyi alan Rönesans İnşaat oldu.İhaleye Rusya’da hali hazırda bulunan iştirakleri sayesinde katılan firmalardan Rönesans daha fazla teklif verince ihaleyi kapmış oldu. 18.03.2016 tarihi itibariyle de Rönesans İnşaat’ın internet sitesinde yoğun personel alımı ilanları bulunuyor. 

Aşağıda Rönesans İnşaat’ın talep ettiği personellerden sadece bazıları bulunuyor. Detayları Rönesans İnşaat’ın internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

Satınalma uzmanı (istanbul – Asya ) Mimari Dizayn Sorumlusu ( Ankara ) , Stajyer ( İstanbul ) , Boru Mühendisi ( Rusya ) , Kamp Amiri ( Bursa ), Dizayn Direktörü (Ankara ) , Satınalma Uzmanı ( Adana ) ,  İş Sağlığı Güvenliği Şefi ( Bursa) , Kalite Kontrol Mühendisi ( Bursa ) , Kalite Kontrol Teknikeri ( Yozgat) , Ölçme İşleri Müdürü ( Rusya) , İnce İşler Şefi ( Adana ) , İş Sağlığı Güvenliği eğitmeni (Adana, Bursa, İstanbul Avrupa Yakası ) , Corporate HSE Coordinator ( Rusya ) , Danışma Görevlisi (Şanlıurfa)

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Rusya deneyimliyim kalış demir ustasıyım moskova yakaterenburg volgagrad perimde çalıştım

  2. İSKELE KURULUM söküm işinde yıllardır endüstriyel de çalışıyorum iskeleci ekinimde var sertifikalı hepsi