Personel Alımı

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu 5 Avukat Alacak

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Devlet Personel Başkanlığında bir ilan yayınladı. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun yayınladığı ilanında 5 avukat alımı yapılacaktır. 

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu personel alımlarını sözlü sınav ile yapacaktır. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu sözlü sınav başvuru tarihi 28 Mart 2016’dır. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu sözlü sınav son başvuru tarihi ise 8 Nisan 2016’dır. 

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu sözlü sınav tarihi ise 9 Mayıs 2016 ile 13 Mayıs 2016 tarihleri arasındadır. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu sözlü sınav başvuru ve sınav yeri şöyle; Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (Söğütözü Mah. 2176. Sok.  No:5 P.K. 06520 Çankaya/ ANKARA).

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu sözlü sınavına başvuru yapacak adaylardan birçok şartı karşılamalarını bekliyor. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun sözlü sınava başvuru yapacak adaylardan karşılamalarını beklediği şartlar şöyle;

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

2- Üniversitelerin Hukuk Fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

3- Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak.

4- T.C Yüksek Öğretim Kurulu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSS (B) Grubu kadrolar için yapılan ve son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış KPSSP3 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak. Gerekli şartları taşıyanlardan KPSSP3 puan türünden en yüksek puana sahip adaydan başlamak ve atama yapılması planlanan kadro sayısının beş katı kadar aday sınava çağırılacaktır. KPSSP3 puan türü itibariyle en son adayın aldığı puanla aynı puana sahip adaylar da giriş sınavına çağrılacaktır.