Politika

Başbakan Kim Olacak?

AK Parti’nin 22 Mayıs Pazar günü yapılacak olağanüstü kongresinde genel başkan adayının belirlenmesi için temayül yoklamalarına ilişkin bir soru üzerine Bakan Müezzinoğlu, şunları söyledi.

“AK Parti’nin ülke ve millet adına hedefleri vardır. Biz bu hedeflere gitmek zorundayız. AK Parti’nin 2023 hedefleri var. Dünyanın en güçlü ilk on ekonomisi olma sorumluluğumuz var. Gelecek nesillerimize daha güçlü bir Türkiye bırakmak sorumluluğumuz var. İsim tartışan, olay tartışan bir noktada neredeyse bugüne kadar hiç olmadı. Yine isim tartışmıyoruz, hedef tartışıyoruz. AK Parti kadroları bu ülkeyi, bu milleti 2023’te hak ettiği, hayal ettiği o noktaya taşıyacaktır. İçimizde bu noktaya taşıyabilecek çok arkadaşlarımız var. Pazar günü kongre delegelerimiz karar verecek ama dün, önceki gün temayüller alındı. Bugün o temayüllerin değerlendirilmesi yapılır. Muhtemelen yarın, öbür gün de en iyi şekilde götürebilecek bir arkadaşımıza görev tevdi edilir. Bu arkadaşımıza da, başbakanımıza da, genel başkanımıza da hep birlikte sahip çıkarız. Ondan bir şey isteriz, 2023 hedefine hızla yürüyebilecek liderlik yapmasını isteriz.”

Kamu haberleri, teknolojik, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır. 

Kamupersoneli.net