Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anayasa Değişikliği Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde Balkan Federasyonu üyeleriyle buluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Ana Muhalefetin Anayasa değişikliğine ilişkin yaptığı eleştirilere değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konu ile ilgili olarak konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ilişkin çeşitli ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından detaylar şöyle;

“BAŞKA DÜNYADA MI YAŞIYOR?”

“Ana Muhalefetin başındaki zatın bu konuda söylediklerini, şöyle 20-25 maddelik bir liste halinde önüme koyup bakıyorum. Sonra derin bir şüpheye düşüyorum. Acaba biz mi başka bir ülkede yaşıyoruz, yoksa bu zat mı başka bir dünyada yaşıyor?”

“BU OLACAK İŞ DEĞİL…”

“Bulgaristan seçimlerinin huzur içinde geçmesini, adil ve şeffaf bir şekilde neticelenmesini temenni ediyoruz. Orada bazı baskıların gerçekleştiğini görmek, duymak bizi ciddi manada üzmektedir. Bir taraftan demokrasi diyeceksin ama öbür taraftan oradaki Türklere ciddi manada baskı yapacaksın, bu olacak iş değil. Bir taraftan Avrupa Birliği muktesebatı diyeceksin öbür taraftan Avrupa Birliği muktesebatının tam tersini işleyeceksin, bu olacak iş değil.” 

Kamupersoneli.net – ANKARA