Politika

Doğu Perinçek "Teröre Kesin Çözüm" Kampanyasını Tanıttı

  Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ”PKK ile birlikte ABD’nin planları da hendeklere gömülmüştür. Artık vatan savaşımızın ağırlığı güney sınırımızdadır.” dedi. 


Perinçek, partisinin İstanbul il başkanlığında “Teröre Kesin Çözüm” kampanyasını tanıttı.

Vatan Partisi’nin yeni başlattığı kampanya kapsamında 2,5 milyon bildiri basıldığını belirten Perinçek, Türkiye’nin her yerinde vatandaşlara bu bildirilerin dağıtılacağını söyledi. 

Vatandaşları teröre karşı kesin çözüm için devletçe ve milletçe topyekün mücadeleye ve bu amaçla hazırlanan Milli Dayanışma Programı’nı hayata geçirmeye çağıran Perinçek, ”Programımızda, devletin ve milletin birliğini güçlendirmek, halkla ordu ve polis arasındaki bağları pekiştirmek, Türk ordusuna, komutanlarına ve polisimize karşı bozguncu propagandayı etkisiz kılmak, ABD’nin Türkiye’de bölücü teröre teslim olacak bir hükümet kurma planına karşı en geniş cepheyi oluşturmak, bölücü ve yobaz terörüne karşı Suriye, Lübnan, Irak, İran, Azerbaycan, Mısır ve Rusya ile işbirliği için, her düzlemdeki yapıcı faaliyetleri sonuca ulaştırmak vardır.” diye konuştu.

Perinçek, şöyle devam etti:

“Bunun yanında Batı Asya ülkelerinin her alanda ortak harekatıyla Suriye ve Irak’ın kuzeyindeki terör üslerini bütünüyle temizlemek, Türk milletini Anayasadan çıkartmak, özerklik, cemaatlere yaşam tarzı özgürlüğü, müftülere nikah kıyma yetkisi ve Başkanlık Rejimi gibi milleti bölen ve iç cephede çatışma kışkırtan girişimlerden vazgeçilmesini ve Atatürk Devrimi karşıtlığına son verilmesini sağlamak, bölücü terör örgütünü temsil eden HDP’nin derhal kapatılması ve bölücülük suçu işleyen HDP milletvekillerinin dokunulmazlığının derhal kaldırılması için yasal süreçleri sonuca ulaştırmak, Suriye’nin kuzeyinde ABD-İsrail koridorunun açılması amacıyla kullanılan İncirlik Üssü’nü ve Diyarbakır üssünü ABD uçaklarına ve askerine kapatmak kampanyamızda vardır.” 

Doğu Perinçek, Türk ordusu, polisi ve köy korucularının terör örgütünü Yüksekova’dan Nusaybin’e kadar hendeklere gömdüğünü ifade ederek, ”PKK ile birlikte ABD’nin planları da hendeklere gömülmüştür. Artık vatan savaşımızın ağırlığı, güney sınırımızdadır. Bölücü ve yobaz terör örgütleri Suriye’nin ve Irak’ın kuzeyinde üslenmiş bulunuyorlar. ABD ve İsrail’in bu örgütleri kullanarak Barzanistan’dan Doğu Akdeniz’e uzanan bir koridor açma ve orada bir devletçik oluşturma girişimi, Türkiyemiz için öncelikli tehdittir.” ifadelerini kullandı.

AA | Kamupersoneli.net