Politika

Eski ve Yeni Başbakan Aynı Yerde Aynı Pozu Verdiler

 Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlık koltuğunu bırakmasının ardından, koltuğu Binali Yıldırım devralmıştı. Bir anda gelen genel başkanlık değişikliği ile Türkiye’deki binlerce AKP teşkilatında büyük bir çalışma başlattı. Düzenlemeler devam ediyor. 

Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı binasının üstünde duran Davutoğlu’nun el salladığı ve yanında ‘KOCAELİ HAZIR HEDEF 2023’ yazan fotoğraf düzenlendi. Fakat sadece Davutoğlu’nun fotoğrafı kaldırılıp yerine Binali Yıldırım’ın fotoğrafı koyuldu. Yazıya ise hiç dokunulmadı.

Düzenlemeler bunlar ile sınırlı kalmayacak elbette. Bütün broşür ve afişlerde bulunan Davutoğlu imzası çöpe gidecek hepsinin yerine yeni Başbakan ve Genel Başkan Binali Yıldırım gelecek.

Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı binası üzerindeki fotoğraf değişikliğini normal karşılayan vatandaşın ilgisini çeken nokta, eski ve yeni başbakanın aynı pozu vermeleri oldu. 

Kamu haberleri, sınavlar, güncel, siyasi, kültür sanat, teknolojik, spor, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır.Ayrıca Twitter üzerinden #kamupersoneli hashtagi ile dile getirilmesini istediğiniz herşeyi bizlere ulaştırabilir, sosyal medyada da kamu gündeminden haberdar kalmaya devam edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara