Politika

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Trörle Mücadele İle İlgili Konuştu

 Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:“Biz inanıyoruz ki Allah’ın izniyle bu topraklarda terörün de kökünü kazıyacağız. Terörün kökü kazınana kadar gece gündüz demeden mücadeleye devam edeceğiz”


“Biz birileri gibi falan örgüte, filan örgüte sırtımızı dayamıyoruz. Biz sırtımızı millete dayıyoruz, Şentepe’ye dayıyoruz”


Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Biz inanıyoruz ki Allah’ın izniyle bu topraklarda terörün de kökünü kazıyacağız. Terörün kökü kazınana kadar gece gündüz demeden mücadeleye devam edeceğiz.” dedi. 

Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, kendilerinin bu coğrafyayı, bu mahalleri çok iyi bilen birileri olarak hem Ankara’da hem Türkiye’de vatandaşın dertleriyle dertlenip onların taleplerini çözmek için gece gündüz demeden gayret gösterdiklerini söyledi.

Tüfenkci, halka hizmet için çalıştıklarını belirterek, “Biz birileri gibi falan örgüte, filan örgüte sırtımızı dayamıyoruz. Biz sırtımızı millete dayıyoruz, Şentepe’ye dayıyoruz. Biz sırtımızı halka dayıyoruz, Hakk’a dayıyoruz. Allah’ın izniyle de biz hesap olarak da sadece halka ve Hakk’a hesap veririz. Bu mantalite içinde bu millete hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” diye konuştu.

Terörle mücadelenin devam ettiğini kaydeden Tüfenkci, şöyle konuştu:

“Bir yandan terörle mücadele ediyoruz bir yandan da bu ülkenin refah düzeyini artırmak için sizlerin ekonomisini geliştirmek için, bu ülkenin ekonomisini geliştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. İşinizi, aşınızı arttırmak için mücadele ediyoruz. Bir yandan Güneydoğu’da PKK teröründen o şehirleri temizlemeye çalışıp esnafımızın, tacirimizin, tüccarımızın dükkanını açık tutmaya çalışırken bir yandan da alçakça insanlık dışı saldırılara maruz kalan Türkiye’yi gerçekten o teröristlerden temizlemek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerden aldığımız destekle devam edeceğiz. Biz inanıyoruz ki Allah’ın izniyle bu topraklarda terörün de kökünü kazıyacağız. Terörün kökü kazınana kadar gece gündüz demeden mücadeleye devam edeceğiz. Çünkü bu millet artık yeter dedi. Kendilerine musallat olan sülük gibi kanlarını emmeye çalışan bu terör örgütüne artık yeter dedi. Allah’ın izniyle de şehirlerde temizledik, kırsalda da temizleyip bu milleti rahata kavuşturacağız. O zaman hem biz üretimimizi artıracağız hem ihracatımızı artıracağız ve aynı zamanda refah pastasından daha çok pay alacağız.”

Tüfenkci, milletin hislerine tercüman olmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydederek, “Sizlerin sorunlarına çözüm bulmak zorundayız. Bunun için bugün biz bu yolları, köprüleri yapıyoruz. Biz üçüncü havalimanını da yapacağız, Kanal İstanbul’u da yapacağız. Üretimimizi de ticaretimizi de artıracağız. Sadece bizler birlik ve beraberliğimizi koruyalım yeter. Cenab-ı Allah bizi dirlikten, birlikten istikrardan ve güvenden ayrı bırakmasın. Aramıza sokulmak istenen fitneyi inşallah bizden uzak kılsın.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşın sorunlarını dinleyen Tüfenkci, daha sonra Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Kadir Gecesi programına katıldı.

Tüfenkci’ye, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı eşlik etti. 

AA | Kamupersoneli.net