Politika

MHP'li Muhaliflerden 'Hayır' Kampanyası

MHP’li muhalifler, eski yeni vekiller, eski ülkü ocakları başkanlarının oluşturduğu ‘Hayır Platformu’, afişlerinde Mustafa Kemal Atatürk ile MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in fotoğrafları yer aldı.

Hayır Platformunun referanduma ‘hayır’ kampanyası bugün Ankara’da başlatıldı. “Türk Milliyetçileri Hayır Diyor” buluşmasına gelen partililer, davul zurna ile karşılandı. Toplantıya katılanlar, aranarak içeri alınırken, yoğun güvenlik önlemleri alındı. MHP’li kadınla ellerine kına yaktı ve toplantıdan önce de salonda kına dağıtıldı.

– Alpaslan Türkeş’in Kızı da Katıldı

Hayır Platformunun düzenlediği kampanyaya Alpaslan Türkeş’in kızı Çağrı Türkeş de katıldı. Muhalifler Sadi Somuncuoğlu, Meral Akşener, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve İsmail Ok da salona geldi. 

– 15 İlde Konuşmalar Yapılacak

MHP’deki muhalif isimlerden Koray Aydın ve Sinan Oğan ile partiden ihraç edilen Meral Akşener ve Ümit Özdağ, bu toplantının ardından Anadolu turuna çıkacak. 15 farklı ile giderek neden ‘hayır’ dediklerini açıklayacaklar. Büyük şehirlere ise 4 isim birden gidecek fakat farklı yerlerde konuşma yapacak.

KAMUPERSONELİ.NET