Sağlık Personeli

Bakan Akdağ'dan Sağlıkçı Atamalarına İlişkin Önemli Açıklama

SAĞLIKÇI ATAMALARI

AK Parti Olağanüstü Kongresinde Sağlık Bakanı Recep Akdağ FOX TV canlı yayınına katıldı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ burada sağlıkçı atamalarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a atamalarla ilgili bir soru soruldu. Bunun üzerine Sağlık Bakanı Recep Akdağ şu açıklamayı yaptı;

“Ataması yapılan arkadaşlarımızın çoğu göreve başladı, göreve başlamayan az sayıda kişi kaldı. Bunlarda güvenlik soruşturmasına takılan kişilerdir. Emniyet yetkilileri ile ortak çalışma yapıyoruz. Yakında hepsi göreve başlayacaklardır.”

Ayrıca Sağlık Bakanı Recep Akdağ açıklamalarında atama bekleyen sağlıkçılar hakkında bir şey demedi. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Sayin Bakanım biz Tibbi Sekreterlik mezunlari zaten yıllardır atama bekliyoruz. Birde yetmezmiş gibi devlet hastanelerinin taşeron firmalarında dahi, SERTIFIKALI TORPİL Abidesi çakma sekreterler yüzünden iş bulamıyoruz. Tıbbi Sekreterlik ve Dökümantasyon mezunları için yayınlanan genelgenin hiç mi anlamı yoktu. Okuduk emeklerimiz ziyan oldu bir de yetmezmiş gibi taşeron ların torpil abidelerine göz mü yumalim?hakkımız olanı istiyoruz.

  2. Tabi. Yeni.mezunlerı.bekliyor 1.2.ay.bitti.şımdi.biraz.susacak. Beyefen.baştan.deseydın.yeni.mezunlerı.beklıyece

  3. tıbbi sekreter alımı en az on bin olamalı çünkü yıllardır atama bekleyen çok sekreter var tıpkı benim 11 yıldır bekliyorum…sesleniş

  4. Sayın bakanım ortaöğretim tıbbi sekreterde en az 500 kadro olmalı