Sağlık Personeli

112 Çağrı Alıcı Personeline Eğitim Semineri

İçişleri Bakanlığından 19 Nisan 2016 tarihinde bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuru da 112 Acil Çağrı Merkezi Çağrı Alıcı Personele Yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri belirtilmiştir. Yayımlanan duyuru İçişleri Bakanlığının resmi internet sitesinde duyurular bölümünde yayımlanmıştır. Yayımlanan duyurunun detayları ise şu şekilde; 

Eş ve çocukları ile birlikte katılmak isteyen katılımcılar ile tek kişilik odada kalmak isteyen katılımcıların, eğitim tarihinden en az 10 gün öncesinden organizasyon firması ile irtibata geçerek rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir. Otele girişler eğitim tarihinin bir gün öncesinde, ayrılışlar ise bir gün sonrasında yapılacaktır. Otel ücretleri girişte katılımcılar tarafından kaldıkları gece sayısı kadar nakit veya kredi kartı ile ödenecektir. Otele girişler 14.00’den itibaren, çıkışlar ise en geç 12.00’de yapılabilecektir. Giriş günü öğle yemeği ile başlar, çıkış günü ise kahvaltı ile biter. 

Ücretsiz Aktiviteler: Hamam, sauna, açık – kapalı yüzme havuzu, (kışın açık havuz kapalıdır), jakuzi, fitnesscenter, masa tenisi, tüm otelde internet erişimi, oyun salonu, TV salonu. Diğer hizmetler ise ücrete tabidir. 

Ulaşım: Antalya’ya gelişlerde havalimanından otele yapılacak transferlerin sağlanması için; 24/04/2016 Pazar günü Antalya otogarından otele sabah 06:00, 10:00 ve 18:00, 22:00’da, ANTALYA havalimanından otele ise 10:00, 12:15, 15:30, 18:45, 21:15, ve 00:45’de organizasyon firması tarafından servis araçları konulmuş olup, katılımcıların Antalya’ya geliş saatlerini söz konusu servis saatlerini dikkate alarak belirlemeleri gerekmektedir. Antalya’dan dönüşlerde otelden otogar ve havalimanına yapılacak transfer saatleri ise otelde bulunan organizasyon firması görevlileri tarafından eğitim süresi içerisinde belirlenerek katılımcılara ayrıca duyurulacaktır. 

* Yukarıda belirtilen servis saatleri dışında kendi imkânları ile otele gelmeye çalışacak katılımcıların, otogar ve havalimanından Lara minibüs veya otobüsleri ile otele ulaşmaları mümkündür.