Sağlık Personeli

KPSS Mağdurları Soruyor "ATT Alımı Neden Yok ? – Tıbbi Sekreter Alımı Yeterli Mi?"

Sağlık Bakanlığı 3103 Personel Alımı gerçekleştirecek. Personel alımı için yazdığımız haberde bakanlığın Acil Tıp Teknisyeni alımının olmadığını gören sağlıkçılar isyan etti.

ATT mezunları atamalarda kendilerine haksızlık yapıldığını ve mağdur olduklarını kamupersoneli.net üzerinden dile getiriyor. Kamunun sesi olma konusunda emin adımlarla ilerleyen kamupersoneli.net ailesi olarak değerli ziyaretçilerimizin bu taleplerini haberleştirdik. Senelerce bin türlü zorluklarla okuyan ve Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’nda iyi puanlar alan ATT mezunları Sağlık Bakanlığı‘ndan bir açıklama bekliyor. 3103 Personel alımı gerçekleştirecek olan bakanlık 1 tane bile Acil Tıp Teknisyeni almıyor. Ayrıca Bakanlığın alım haberine Tıbbi Sekreter alımı içinde bir çok yorum geldi. Tıbbi Sekreterlik ve Dökümantasyon mezunu onlarca KPSS mağduru her sene çok fazla kişinin ilgili bölümlerden mezun olup açıkta kaldığını dile getiriyor.

2016 ATT Atamaları şimdilik gerçekleşmeyecek gibi gözüküyor. Bakanlığın alımları hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeye devame deceğiz. ATT mezunlarının bu taleplerine bakalım Sağlık Bakanlığı’ndan bir yanıt gelecek mi?.  Her sene haddinden fazla Tıbbi sekreterlik mezunu işsizlikten dert yanıyor. Sağlık Bakanlığı 25 Tıbbi Sekreter alacak. Sektörde iş bulmakta zorlandıklarını dile getiren Tıbbi Sekreter’ler madem iş bulamayacağız bu bölümler neden üniversitelerde bulunuyor? diye soruyorlar.

Yine bizlere sitemizin yorum kısmı aracılığıyla Evde Sağlık Hizmetleri ve Yaşlı Bakım Teknikeri alımının neden olmadığı ve ileride atama olup olmayacağı soruluyor. Binlerce Evde Sağlık Hizmetleri ve Yaşlı Bakım Teknikeri işsiz ve atama haberi bekliyor.

 Saygıdeğer ziyaretçilerimiz kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği cep telefonu uygulamasını indirerek her türlü gelişmeden her yerde haberdar olabilirsiniz. Ayrıca kafanızdaki sorular, öneri ve şikayetlerinizi forum.kamupersoneli.net adresinde başlık açarak ziyaretçilerimizle ve forum yöneticilerimizle paylaşabilirsiniz.
Kamupersoneli.net / Özel Haber

Bir Yorum

  1. Yeter artık ya biri de sesimizi duysun artık att alımı olsun bu kadar cok ihtiyaç varken bu şekilde alım olmaması ATA'ma bekleyen binlerce attyi zor durumda bırakıyor bakanlıktan bizleri sevindirecek Bi haber bekliyoruz

  2. Tıbbi sekreterlere hakettigi deger verilsin artik… sen ihtiyacim yok tibbi sekretere diyeceksin trajikomik bir sekilde el altindan taseron alacaksin boyle bir sey olamaz! Biz okulunu okuduk egitimini aldik bakanliktaki kisiler taseron mu bakan taseron mu duyarli olun artik…

  3. Bu tamamen bi haksızlık biz o kadar ett boşta kalıp ne yapicağız özel hastanelerde kabul etmiyorlar bizi att atamasi mutlaka olmali yoksa onlarca binlerce hatta yüzlerce insana haksızlık olucak ATT ATANMALI….

  4. O kadar okulunu okuduk dalga geçer gbi 25 alım nedir el altından alanlara da taşeronlara da hakkımı helal etmiyorum

  5. Eğer att atamaları yoksa neden böyle bir bölüm açıldı. Hemsirelerden bile bilgisi çok olan ve Türkiye gibi bir yerde bu kadar çok ihtiyaç varken neden atama yapmayacaklar.ben lise üçüncü sınıfım. Yani ortaöğretimden son ataması olacak kisilerdenim. Bari son olduğumuzdan atama yapsınlar da bu kadar tepki gormesinler

  6. 2009 mezunuyum ve halen daha atama vegliyorum resmen dalga geçiyor bunlar ya att okudugma bin pişman oldum puan yeterli bu kezde atama yok ne diyeyim artk şaşdm kaldm

  7. alımdan dolayıTıbbı sekreter olmaktan utanıyorum puan 5kez 72 sağlık bakanlığı
    hiç vicdanı yokmu

  8. merhabalar,b sizden ricamız Allah aşkına 83 puanla atama bekliyorum, bizleride güldürün….kadro açılmıyorsa neden liseler ve üniversiteler halaa açık.. kapatın bu bölümleri, bari bizler gibi diğer insanlar da ümitli olsunlar….

  9. Artık yeter lütfen biz sağlıkçıyız buraya puanla geldik özelde baba parası ile okumadık bu kadar emek verdik atam bekliyoruz ama gine her zaman ki gibi sonu hüsran… Kusura bakmayın dışarıda bu kadar gencin intihar sebebi belli oluyor.Nolur atama yapınnnn….

  10. sadece 2016 kpss yi düşünüp ve çalışıp sonrada Allahımıza şükredelim nasipse biz de atanırız inşAllah bizden de alım olur.

  11. Kardeşim insanda heves bırakmıyorlar ki KPSS te çalışalım. Ben de bu yıl mezun oldum lakin şunu gördüm ki okumak karın doyurmuyor biz emekçiyiz sağlıkçıyız olay yerine ilk ulaşan biziz paramedik bölümü olmadan ambulanslar iniz da biz vardık. Artık ne olur atama yapın bunca genci sömürmeyin..

  12. Kardeşim insanda heves bırakmıyorlar ki KPSS te çalışalım. Ben de bu yıl mezun oldum lakin şunu gördüm ki okumak karın doyurmuyor biz emekçiyiz sağlıkçıyız
    olay yerine ilk ulaşan biziz paramedik bölümü olmadan ambulanslar iniz da biz vardık. Artık ne olur atama yapın bunca genci sömürmeyin..

  13. Sayin bakanim Allah rizasi icin att alim sayisini yukselt 200 cok az.

  14. Biz bunca sene boşuna mi okuduk 12 yilimiz çöp oldu lütfen atama olsun

  15. Artık kendi işimi yapmak istiyorum tıbbî sekreterler artık atansın lütfen :)

  16. 2003 mezunuyum ama hala atamamız olmadı taserondan normal lise mezunu tıbbisekreterlik yapacaksa biz niye okuduk.

  17. su an bu haber e şok oldum nasıl atama yok ekim 23 te kpss var atama yoksa niye çalışıyorum ben ülkemiz de onca ATT ye ihtiyac varken bunun farkinda olmayanlar utansin azıcık dusunceleri olsa bizleri bu durumda birakmaz lardi

  18. Merhaba arkadaslar ben bu sene att gitmeyi düşünüyordum. Sizce puanim 307 yeterli gitmelimiyim

  19. sözleşmeli personellerin çalıştırılması yerine atamalar yapılsa onca insan emek verip sınava giriyoruz ama alım olmaması gerçekten çileden çıkarıyor.
    Sağlık Bakanlığı bizi duy

  20. Herkes görevini yapsa kimse açıkta kalmayacak.2003 mezunu ATT yim ve halen bekliyorum.iki çocuk annesiyim ATT nin 1.300 tl,çocuk bakicisinin 1100 tl.aldığı Bursa da oturuyorum.dolayısıyla özel sektörde bile çalışmıyorum.iyimserlikte Poliannayi geçtik artık yeteeeer…

  21. ARKADASLAR BEN ANLAMIYORUM 79 PUANLA ATANAMİYORUZ.ÖZELDE ÜÇ KURUŞ MAAŞA ÇALIŞIYORUZ MECBUREN BEN MEMURLARA ÇALIŞIYORUM AKSAMA KADAR ÇENE CALİYORLAR. BİZDE ONLARIN YAPMASI GEREKEN İŞİ YAPIYORUZ ADALET Mİ BU

  22. Ben yeni mezunum v att alımı çok az.bu kadar mezuna atama gelmemesi utanç verici türkiye için.okadar yıl cok zor sartlarda okuyup çalış emek ver sonra bu kadar aalım olsun.valla sağlık bakanlığı artık bi el atsın ya.bizim dememize gerek yok aynı ülke de yaşıyouz ve bizim yerimizede sağlık bakanı çalışan larida olabilirdi.elinizi vicdaniniza koyun lütfen ve artık att alımları olsun.bu kadar işsizlik oranının fazla olması bu kadar üniversitesi okuyan kişilerin kendi bölüm lerine atanamamasidir.

  23. Ben yeni mezunum ve att alımı çok az. bu kadar fazla mezun olup bu kadar az atama gelmesi gercekten uzucu acikcasi.okadar yıl cok zor sartlarda okuyup çalış emek ver sonra bu kadar alım olsun.valla sağlık bakanlığı artık bir el atsın bu duruma ya.bizim dememize gerek yok ya.empati kurup bizim yerimizde sizin cocuklarnizda bole atama bekleye bilirdi.o yuzden lutfen biraz duyarli olur musunuz bu konuda.elinizi vicdaniniza koyun lütfen ve artık att alımları daha fazla olsun.bu kadar işsizlik oranının fazla olması üniversiteyi okuyan kadar mezun kişilerin kendi bölüm lerine atanamamasidir.Allah bütün atama bekleyenlere yardım etsin yaa.rabbim yardimcimiz olsun.umarim bu 23 ekim 2016 kpss sinavindan sonraki atamalarda att leride düşünüp öle atama olur.

  24. Sakin gitme acikta kalirsin benyeni mezunum kpss calisiyom ama imkansiz adamalar almiyo ama bu sene darbeden dolyi belki bir ihtimal ……

  25. bende ATT düşünüyorum tercih etmeli miyim ATT okumuş olan biri Allah rızası için yardımcı olabilir mi ?

  26. Arkadaslar ben iki yillik mezunum ama gercekten atama yok aldiklari 3 5 kisiyle atama mi olur , kpss den 75 alan bile atanamiyor kadro iyice doldu umarim bu darbe olayindan sonra atama olur tek umudumuz bu yoksa tekrar kpss derdi bsslayacak onda da kucuk bi umutla tekrar atanmayi beklicez adalet mi bu ?

  27. Ben att mezunuyum bu yıl mezun oldum mesleğimi çok seviyorum adrenalini ve çalışmayı seven herkes tercih etmeli.Ama gelin görün ki atama malesef çok az bu yıl Allah a çok şükür ki fetöcüler açığa alındı her şer de bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek önümüz açıldı inşAllah bu açığa almalar atamaları fazlasıyla etkiler ben bu yıl çoğu kişinin atanacağını düşünüyorum ama tabiki yine puan faktörü önümüze geçecektir her şeyin hayırlısı İnşAllah atanırız ama hayırlısı olsun hayırlı değilse bi sebep bulunUP hiç olmamaması daha iyi Allah bi kapıyı kapatırsa başka kapılar açar Allahtan umit kesilmez hırs yapmayın ama ümidinizi de kaybetmeyin

  28. Bende att ve tibbi Sekreterlik yazmayı düşünüyorum yığılma çok mu var

  29. 11 yıldır atma bekliyorum daha bunun 16yılı olanları var. Daha ne mezun ediyorlar anlamıyorum. 70 in üstüde alsan olmuyor.

  30. 16yıldır bekliyorum Allahtan ümit kesilmez para yatırmaktan bezdim onlar almamakta ısrarcı kpss puanım 72.374

  31. Ben bu mesleği severek seçtim ama önümü kapatıp hayallerimizi yikacaklarini bilmiyordum inşAllah sayın bakanımız bizkpss mağdurlarına bir yol acip hayatımızı kurtarirlar

  32. Sayın bakanım lütfen att'lere fazla kadro verin 2 yıldır hiç alım olmadı.Mağdur durumdayız.112'yi siz kurdunuz, aktif hale getirdiniz.Bakanlığa ilk geldiğiniz gibi atama istiyoruz lütfen!

  33. Bir çok sağlık hizmetşeri branşlarında atama olmuyor gördüğüm kadarıyla tınbı laboratuvar teknikeriyim benimde atamamda olmuyor. Neden olmuyor peki neden ihtiyaç yok sağlık turizminde ve sektöründe öylesine yayılırken neden yok .

  34. Att mezunu olarak sayın bakanımizdan sevinçli haber bekliyoruz puanlarımız boşa gitmeden güzel bir alım olur ınşaAllah Allahtan umut kesilmez

  35. Att ataması olmuyorsa bizlerinde farklı yerlerde görev yapmamız için olanaklar sağlayın 2001 mezunuyum atanamadim atık çalışmak istiyorum duyun sesimizi.

  36. MsAĞLIK bAKANLIĞI BU YANLIŞTAN DÖNELİ ATT ALIMI NASIL OLMAZ ANLAMADIM VALLAHİ

  37. Yeni bu sene mezun oldum.Daha KPSS ye girmedim..Yolum kapalı…Yolunu kapattığınız bir sokağın başında bir ikaz yapsaydınız..Olmadı bölümleri kapatsaydınız..
    EMEĞİMİN KARŞILIĞINI İSTİYORUM…

  38. Madem kadro vermicektiniz neden bölüm açıp personel yetiştirdiniz? İnsanlar çocuklarını bin bir güçlükle okutuyolar ve yapılan bu yanlış büyük haksızlık. Allah verilen emekleri boşa çıkarmaz. Kul hakkı kimsenin üzerinde kalmaz !

  39. Yaşlı bakım mezunuyum kpss den 86 aldım bu ülkede 86 ile ataniatanicaksak kaç puan almamız gerekiyor acaba yaşlı bakıma da kadro verilsin

  40. ÇALIŞIYORUZ ÇABALIYORUZ EMEK VERİYORUZ VE SONUNDA HAYAL KIRIKLIĞI İNŞALLAH 2017 YILINDA DEĞERLİ SAĞLIK BAKANIMIZ ATT LERİ UNUTMAZ

  41. 2017 de 5000 6000 att alın lütfen maden alım olmayacaktı niye bölümü kapatmadiniz bizim ne suçumuz var.olan hep fakirin çocuğuna oluyo.okuduk çalıştık şimdi atama yok devlet duy sesimizi

  42. Arkadaşlar 2016 ortaogretim kpss'den 87.5 aldim brans siralamamda 427 sizce atanir miyim ??

  43. Att 4.sinif ogrencisiyim yani son mezunlardanim yaa lütfen att alımı yapın artık yeter çok zor önemli bir lise döneminden geçtik alim yapılsın 2017 de acil servisleri boşaltıp tamamen attlerle doldurulsun böylece açildeki hemşireler servislere çekilir hem acil servislerdeki kalite artar hem de madur attlerin yüzü güler yeter ya o özelde okuyan paramedikler olsun başka bölümden paramedige geçenler olsun tamamen adaletsizlik zaten lisede kültür dersi göremedik YGS LYS bizim için çok zor lütfen bizi alın

  44. Arkadaşlar gerçekten umudumuzu yitirmeyelim şikayetlerinizi her yere bildirelim evet gerçekten son yıllarda att alımı bitti ama bence 2017 Haziran'da att alırlar acil servislere bence 3000 gibi bir alim yapabilirler inşAllah zaten bu alim isleri belli olmuyor

  45. Att almayacaksiniz bölümü neden kapatmadiniz arkadaşlar şikayetleri bildirelim helal olsun kardeşim beyza

  46. Att olarak özelde dahi çalışamiyacaz suriyeliler is bulsun bizlerde evde oturalim lanet olsun

  47. Arkadaşlar bende lise4 att ogrencisiyim 82 aldım 2017 için atanmamiz imkansizmis yani 2017 de az att alacaklar inş 2018 de ataniriz hepimizin hakkı

  48. bu kadar çalıştı ktan sonra atamaların yapılmamasi kul hakkı ve ben bu hakkı helal etmiyorum .. millet gecesini gündüzüne katip çalışsın bu iş mıdır yav ..

  49. Bakanım lütfen sesimizi duyun bu atamalar a çok ihtiyacımız var ne olursunuz

  50. Dort yilimizi heba ettik karsiligi koca bir hic tesekkur ediyorum yayinda ve yapimda emegi gecen herkese…

  51. O kadar mı 112 güzel işliyor da att almıyorsunuz o kadar mı eksik yok att ye.Zaten son yıllarda iki yıllık paramedik alarak yerlere düşürdünüz 112 yi hakikaten bos yere okuduk .ortaogretim Kpssden 82 aldım hiç umudum yokkk paramedikte olmaz hakkımı helal etmiyorum

  52. Anadolu lisesi öğrencisi adam gibi YGS ye çalışıyor 4 yıl eğitim alıyor biz essek gibi stajda çalıştık anotamisi tıbbi acilleri için saçınızı süpürge ettik sonuç husran

  53. Esen Çok haklısın bacım. İnşAllah adalet düşüncesinin hakim olduğu ülke oluruz.

  54. Arkadaşlar bu 2017 alımında 46 binin içinde tahmini kaç att olur 81.94 aldım atanirmiyim nolur cevap yazın