Sağlık Personeli

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz:"Önceden bir ilçede bir sağlık memuru çalışırken, Şimdi…"

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, “Eğer AK Parti giderse Türkiye’ye AK Parti’den daha iyi hizmet edecek, Türkiye’nin çimentosu görevini yapacak veya her bölgede halkın dileklerini Ankara’ya taşıyabilecek bir başka parti yoktur.” dedi. 


Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamında ziyaret eden Bakan Yılmaz, daha sonra AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin kaderinin Türkiye’nin kaderiyle birleştiğini belirterek, konuşmasına şöyle devam etti:

“Eğer AK Parti giderse Türkiye’ye AK Parti’den daha iyi hizmet edecek, Türkiye’nin çimentosu görevini yapacak veya her bölgede halkın dileklerini Ankara’ya taşıyabilecek bir başka parti yoktur. Şu anda AK Parti 1 Kasım sonuçlarıyla Güneydoğu’da, Doğu Anadolu’da, Akdeniz’de, Karadeniz, İç Anadolu ve Marmara’da birinci parti. Her yerde birinci parti AK Partiyi çıkarsanız o zaman diyoruz ki işte şu bölge şuna gider bu bölge buna gider bu bölge burada kalır diyorsunuz. Bu ülkenin çimentosu baskın olmayan bir parti olmaz.”

AK Parti döneminde yapılan hizmetlere değinen Yılmaz, “Halkın gözü terazidir. Hamdolsun bu millet kendisine hizmet edeni bildi ve her seçimde bir önceki seçimden daha fazla oy vermiştir.” diye konuştu.

Sağlıkta, eğitimde ve ulaşımda büyük hizmetler yapıldığını ifade eden Yılmaz, “2002 yılından önce bir ilçede bir sağlık memuru çalışırken, şu anda her yerde uzman hekim görev yapıyor. 2002 yılından önce Muş’ta uzman hekim sayısı 32 iken, şu anda 143 uzman hekim görev yapmaktadır. İşte bu millete yaparız sözünü söylesen öz güvenin kazanılmış olmasıdır. Her şey yaptık ama ulaşımdan, sağlıktan, eğitimden, okuldan hepsinden daha önemlisi bu millete öz güvenini kazandırmaktır. İşte savaş uçağını yaparız demek öz güven kazanmaktır Öz güven para ile satın alınmaz. İşte bunun için öz güvenin kazanılabilmesi için geçmiş bir tarih birikimine sahip olması lazım.” ifadelerini kullandı.   

Yılmaz, daha sonra Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Ahmet Polat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret anısına Polat, Bakan Yılmaz’a tablo hediye etti.

AA
Kamupersoneli.net