Sağlık Personeli

Sağlık Bakanlığı 3103 Personel Alımı İçin Başvurular Ne Zaman Başlıyor?

Sağlık Bakanlığı 3103 Personel Alımı İçin Başvurular Ne Zaman Bitiyor? Detaylar Kamupersoneli.net’de…

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı kuruluşların taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 3103 personel alımı yapılacağına dair haberi ilk duyuran internet sayfalarından birisi kamupersoneli.net’di. Sağlık Bakanlığı’nın bu seneki personel alımları bir çok kesimi sevindirse de yine bazı kesimler bu alımlarda kendilerine kadro ayrılmadığı için oldukça üzüldü.

Sağlık Bakanlığı 3103 personel alımı için adayların tercihlerini 12 Nisan 2016 , 18 Nisan 2016 tarihleri arasında ÖSYM resmi internet sitesinde bulunan Aday İşlemleri Sistemi (AİS) “http://ais.osym.gov.tr”  üzerinden yapmaları gerekiyor. Tercih süreleri uzatılmayacak. Sağlık Bakanlığı ve Bağlı taşra Teşkilatında çalışacak adayların çalışacakları pozisyona göre ücretler merkezi yönetim bütçesinden karşılanacak.

Sağlık Fizikçisi, Odyolog, Dil ve Konuşma Terapisti ve Perfüzyonist Pozisyonlarına Başvuracaklar DİKKAT!

Sağlık Fizikçisi, Odyolog, Dil ve Konuşma Terapisti ve Perfüzyonist pozisyonlarında tercih yapmak isteyen adaylar en geç 05 Nisan 2016 tarihine kadar , Devlet Personel Başkanlığı Kamu Personeol İstihdamı Dairesi Başkanlığı’na şahsi başvuru yapmaları gerekiyor.

29 Mart 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı internet sitesinden de duyurulan Sağlık Bakanlığı 3103 Sözleşmeli Personel Alımı için son söz konusu sitede son başvuru tarihi 18 Nisan 2016 olarak belirlendi.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı internet sitesinden yayımlanan Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alım ilanına göz atmak için TIKLAYINIZ

Kamu Personeli Alım Haberleri, Kamu haberleri, Memur haberleri , son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip etmeyi sürdürün. Değerli ziyaretçimiz forum.kamupersoneli.net adresini ziyaret ederek tartışmalara katılabilir, tartışma oluşturabilir, öneri ve şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz. Sağlık Bakanlığı personel alımıyla ilgili görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmından bizimle ve ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. 3 yıldır madur diyetisyenleriz 10 000 lerce fazla öğretmen ve hemşire fazla olmasına rağmen yine öğr. hemşire alınır sağ. bakanı 2000 diyetisyeni 2 yıldır atama yapmadı nüfusun 1/3 obez iken galiba %100 obez oluncamı atama yapılacak diyetisyenler

  2. tercih yapabilmek için 2016 kpss sınavı mı yoksa önceki kpss sınavları mı geçerli olacak?bilgi verbilirseniz sevinirim.