Sağlık Personeli

Sağlık Bakanlığı Eş Durumu Tayin Sonuçları Neden Geçikti

 Sağlık Bakanlığı Eş Durumu Tayin Sonuçları Neden Bekletiliyor?

Sağlık Bakanlığı’na gönderilen evrakların durumu sorulduğunda müsteşarların ve Sağlık Bakanı’nın imzasının beklendiği söyleniyordu.  Elden gönderilen evrakların sonuçlarının daha hızlı çıktığı söyleniyor. Kurumlardaki personel tayin talebindeki personelin işlerini ciddiye almıyor mu? Malum yeni hükümet ile birlikte bakan değişti. Fakat sonuçların çoğu hala açıklanmadı. Eş Durumu Tayin sonuçları konusunda bakanlık çalışanları daha neyi bekliyor?

Sağlık Bakanlığı , KPSS mağduru mezunlar hakkında ne gibi bir çalışma yapmayı planlıyor isimli haberimizi sayfanın sağ üst köşesinde bulunan arama butonu vasıtasıyla sorgulayabilirsiniz.

Kamu kurum ve kuruluşlarında yaşadığınız her türlü sıkıntıyı bizlerle paylaşarak haberleştirilmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için sayfanın altında bulunan yorum kısmı , mail adreslerimiz, ya  da sosyal medya mecralarını kullanabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri, gündemden gelişmeler ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi, kamu personeli sitesinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından haberdar olabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Bir Yorum

  1. 28.04.2016 da basvurdum hala sonucum cikmadi esimle helka olduk dugunum yakin 1 aydan fazla oldu ne bi olunlu haber ne de bi arayip ogrenebiliyoruz yaziktir ya bole bakanlik olmaz olsun

  2. Sayın yetkili ben kocaeli de özel sektörde çalışmaktayım eşim ise su an ağrı kadın dogum hastanesinde ebe olarak görev yapmaktadır adı Hicran Icoz.Es durumu tayinimin çıkmasına rağmen 15 gün geçti ve halen çıkışını vermiyorlar ve hiç bir bilgi vermiyorlar çıkış tarihi hakkında 4 yaşında çocugumla rezil oldum burada bunun yasal bi süresi var midir acaba ne zaman çıkış verebilirler.