Sağlık

Kağıthane Belediyesi Ücretsiz Tüp Bebek Tedavisi Yardımı Sağlıyor

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre Kağıthane Belediyesi Kent Konseyi’nin tüp bebek konusunda vatandaşları bilgilendirmek için Kolan Hastaneleriyle beraber ortaklaşa gerçekleştirilen Tüp Bebek Seminerleri’nin 5.’sinde Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Prof. Dr. Kadir Savan, Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Operatör Dr. Tülay Çağlar ve Diyetisyen Büşra Düzyol vatandaşlara bilgi verdi.

Sağlıklı beslenmnin aslında çocuk sahibi olmak konularında kritik bir önem taşıdığını belirten Diyetisyen Düzyol bayanlara; gebe kalmadan önce, gebe kaldıktan sonra ve gebelik dönemlerinde nasıl beslenecekleriyle alakalı bilgiler verdi.

Çocuk sahibi olamamanın birçok farklı nedenlerinin olduğunu ve hem kadının hem de erkeğin birlikte muayene olmaları gerektiği ifade edilirken Birçok faktörün bir araya gelmesiyle beraber çocuk sahibi olunduğunun altını çizilirken katılımcılara tüp bebek yöntemlerinin nasıl gerçekleştirildiğiyle alakalı olarak bilgilerin paylaşıldığı açıklandı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, eşi Fatma Kılıç ve katılımcı doktorlar tarafından çekilen kuralarla beraber 4 çift Kolan Hastanelerinden ücretsiz tüp bebek tedavisi kazandı ayrıca 30 kişiye de ücretsiz muayene yardımı sağlanıldı.

Kamupersoneli.net | AA

Bir Yorum

  1. Benimde 2 senedir çocuğum yok bana yardım ederseniz çok mutlu olurum