Sınavlar

1. Dönem TEOG Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

Bugün ( 23 Kasım 2016 ) Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş ( TEOG ) sınavı uygulandı. Sınava sadece 8. sınıf öğrencileri katıldı. Sınav saat 09.00’da başladı ve her dersin testi için verilen süre 40 dakika idi.  

Öğrenciler bugün gerçekleştirilen sınavda Türkçe, Matematik ve Din Kültürü testlerinin sorularını yanıtladılar. TEOG’un ikinci oturumu ise yarın ( 24 Kasım 2016 ) gerçekleştirilecek. Yarın uygulanacak olan sınav ardından öğrencilerin sınav sonuçlarının açıklanmasını beklemesi gerekmektedir. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak ? İşte detaylar…

TEOG Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ? 

2016 – 2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem TEOG sınav sonuçları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sınav sonuçları hakkında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından herhangi bir açıklama yapıldığında sizleri sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 


Tüm personel alımları, kamu haberleri, Polis Akademisi haberleri ve uygulanan sınav, mülakat sonuçlarına ilişkin bilgilere ulaşmak için, mobil uygulamalarımızı kullanabilirsiniz. Uygulanan tüm kamu sınavları ve mülakatları kapsamında en güncel ve en doğru bilgilere bu sayede kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net – ANKARA