Sınavlar

11-12 Haziran 2016 Açık Öğretim Ortaokulu Sınav Yerleri – Açık Ortaokul Sınav Giriş Belgesi

 Açık Öğretim Ortaokulu Sınav Yerleri  – Açık Ortaokul Sınav Giriş Belgesi


Açık Öğretim Ortaokulu 3. Dönem Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Açık Öğretim Ortaokul 3. Dönem sınav tarihi 11-12 haziran 2016’dir. Açık Öğretim Ortaokulu için sınava girecek adaylar sınav yerleri ve sınav giriş belgesi için MEB tarafından tasarlanan sayfayı ziyaret edip giriş yapmalıdır. Milli Eğitim Bakanlığı ı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından bir kaç gün önce yapılan açıklamayla öğrencilere sınav yerleri ve sınav giriş belgelerinin hazır olduğu bildirilmişti.

Sınav Yerleri Nereden Öğrenilir?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan Açık Öğretim Ortaokulu 3. Dönem Sınavlarına girecek adaylar sınav yerlerini öğrenmek ve sınav giriş belgesini çıkartabilmek için MEB tarafından tasarlanan “https://aionet.meb.gov.tr/index.htm?aspxerrorpath=/aionet/ogr_login.aspx” adresinden öğrenci girişi seçeneğini seçip, T.C Kimlik numaraları ve öğrenci şifreleriyle sınav hakkında detaylı bilgilere erişebilirler.

MEB Tarafından sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair herhangi bir bilgilendirme henüz yapılmadı. Sınavlar hakkında tüm gelişmeleri yakından takip edebilmek için her zaman olduğu gibi ziyaretçilerini bilgilendiren kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edebilirsiniz.

Sınav Sonrası Öğrenciler Kamupersoneli.net’de soruları Tartışıyor

11-12 Haziran 2016 tarihinde yapılacak olan Açık Öğretim Ortaokulu 3. Dönem sınavları öncesi ve sonrasında siz değerli ziyaretçilerimizi sınav hakkında her türlü bilgi ve duyurudan haberdar etmeyi sürdüreceğiz. Sınav sonrasında sınav hakkında görüşlerinizi bizlerle ve diğer öğrencilerle paylaşabileceksiniz. Sınav sorularını sınav sonrasında tartışabilecek, sınavdaki her türlü gelişme hakkında bilgiyi ilk ağızlardan alabileceksiniz.

Son dakika haberlerinden, gündemdeki gelişmelerden ve daha nicesinden haberdar olabilmek için kamu haberleri merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara