Sınavlar

11 Haziran SRC Sınav Sonuçları Açıklandı – e-Devlet Giriş ile SRC Sınav Sonuçları Öğren

 11 Haziran SRC Sınav Sonuçları  Açıklandı

Adaylar Sınav Sonuçlarını e-Devlet üzerinden öğrenebilirler. 

SRC Sınavına ait sınav sonuç bilgisi, cevaplar, yorumlar ve çok daha fazlası kamu haber merkezinde…

SRC Sınav Yorumları

Ulaştırma , Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından sene de 3 kere yapılan SRC Sınavlarının 2.’si 11 Haziran 2016 tarihinde oldukça büyük bir katılımla gerçekleşti. 

SRC Sınav Sonuçları için Meraklı Bekleyiş Sona Erdi

11 Haziran 2016 tarihinde yapılan SRC Sınavına ait sonuçlar için adayların meraklı bekleyişi Sona erdi. Mesleki yeterlilik belgesi olarak da bilinen SRC Belgesi sınavlardaki başarıya göre elde edilebiliyor. Senede 3 kere yapılan SRC sınavlarına büyük ilgi gösteriliyor.

Sınav Sonuçları Ne Kadar Sürede Açıklanıyor?

Ulaştırma , Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı (UDHB) tarafından yapılacak olan sınav sonuçları açıklaması genellikle 1 ay kadar sürüyor fakat  bu sefer sınav sonuçları konusunda erken davranıldı. Sınav sonuçları e-devlet üzerinden sorgulanabiliyor.

Sınav Sonuçları Açıklandığında Bildirim Alın

Sınav sonuçları açıklandığında cep telefonunuza bildirim alabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Sınav Hakkında Tartışma Başlatın

SRC sınavları hakkında sorularınızı forum.Kamupersoneli.net adresinden diğer adaylarla paylaşabilir, ilgili sorulara ücretsiz üye olarak yanıt verebilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Hiç çalışmadığı halde 96 almışım,demekki iyi çalışsaydım 150 alırdım…

  2. sınav sorularını tkrar cevapladım kontrol ettiğimde 5 yanlış cıkyordu nasıl alınmışsa 56 alıyorum nasıl itiraz edebilirim 3 kere ust uste aynı sonuç alınması garıp değilmi sizcede ?