Sınavlar

2016 TEOG 1.Dönem Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soruları,Cevapları ve Yorumları (Kolay mıydı,zor muydu?)

2016 TEOG 1.dönem sınavlarının ilk oturumu 23 Kasım 2016’da başladı. İlk sınav 09.00’da başladı ve Türkçe dersinden yapıldı. Öğrencilere 20 soru sorulup 40 dakika verildi. Türkçe sınavının ardından ilk oturumun 2.sınavı Matematik dersinden yapıldı. İlk oturumun son sınavı ise Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden yapıldı.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınav sorularını tartışıyoruz. Sizce Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavı soruları kolay mıydı, zor muydu? Sorular beklediğiniz konulardan mı geldi? Yanlış olduğunu düşündüğünüz soru var mıydı?

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavının da yapılmasının ardından TEOG 1.oturum sınavları sona erdi. TEOG 2016/1.dönem 2.oturum sınavları 24 Kasım 2016’da yapılacak. İkinci oturuma girecek öğrencilere başarılar dileriz…

TEOG sınavına giren öğrencilerin sınav hakkındaki görüşlerini alıyoruz. Sizler de TEOG sınavı hakkındaki yorumlarınızı bizimle ve sınava giren diğer öğrencilerle paylaşabilirsiniz.

TEOG 1.dönem birinci oturum Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınav sorularıyla ilgili görüşlerinizi, yorumlarınızı ve değerlendirmelerini haberin altında yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kamu haberlerinden, sınav haberlerinden, sınav sonuçlarından, MEB duyurularından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in ücretsiz mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net|ANKARA