Sınavlar

2016 TEOG 1.Dönem Fen Bilimleri Soruları, Cevapları ve Yorumları (Kolay mıydı, zor muydu?)

TEOG 2016/1.dönem sınavlarının ilk oturumu 23 Kasım’da yapıldı. Öğrenciler ilk oturumda, Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavına girdiler. Her ders için öğrencilere 20 soru soruldu ve 40 dakika verildi. Bugün ise TEOG 1.dönem sınavlarının 2.oturumu yapılıyor. Öğrenciler ikinci oturumda ilk olarak Fen Bilimleri sınavına girdiler.

Fen Bilimleri sınav sorularını tartışıyoruz. Sizce sorular kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi soruda zorlandınız? Sorular beklediğiniz konulardan mı geldi? Hatalı olduğunu düşündüğünüz soru var mıydı?

TEOG sınavına giren öğrencilerin fikirlerini alıyoruz. Sizler de Fen Bilimleri sınavı hakkında düşüncelerinizi bizimler ve sınava giren diğer öğrencilerle paylaşabilirsiniz.

TEOG 2.oturum sınavının 2.sınavı T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinden yapılacak.Sınav 10.10’da başlayacak ve 40 dakika sürecek. İkinci sınava girecek öğrencilere başarılar dileriz.

Fen Bilimleri sınav sorularıyla ilgili görüşlerinizi haberimizin altında yer alan yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net|ANKARA