Sınavlar

2016 TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınavı Soruları ve Cevapları ( Sınav Zor Muydu ? , Kolay Mıydı? , Öğrenci Yorumları )

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)  tarafından yapılan ortak sınavların birinci gün oturumu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavıyla birlikte sona erdi. Milyonlarca öğrenci ve veli için çok önemli olan ve temel eğitimden ortaöğretime geçiş (TEOG) sınavlarının ikinci gün oturumu için heyecan ise şimdiden başladı. Bilindiği gibi TEOG sınavları 2 günlük bir maraton. Ve öğrencilerin geleceği açısından en önemli sınavlardan bazılarını bünyesinde barındırıyor.


TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınav Yorumları ( Sorular Hakkında Öğrencilerin Düşünceleri)

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınavı hakkındaki görüşlerinizi sınav soruları ve cevaplarını sayfanın altında bulunan yorum kısmından bizlerle ve diğer ziyaretçilerle paylaşabilirsiniz. Sizce sınav kolay mıydı? , Zor muydu? Sınavdaki en zor ve en kolay sorular hangileriydi? . 

Birinci Gün Oturumunda Türkçe , Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınavları Yapıldı

Öğrenciler ilk gün oturumunda Türkçe , Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavlarının heyecanını yaşadı.

TEOG Maratonu Yarın Sona Eriyor

Yarın yani 28 Nisan 2016 tarihinde öğrenciler Fen ve Teknoloji, T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil sınavlarının heyecanını yaşayacak. Yarın yapılacak olan Yabancı Dil sınavı sonrasında TEOG heyecanı sona erecek.  

Her Duyuru Cebinize Gelsin . Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır Derdine Son

MEB duyuruları, Kamu haberleri, Son Dakika Gelişmeleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirin. Kamupersoneli.net ile söz konusu tüm haberler avucunuzun içinde.

Sınav Soruları ve Cevapları Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Üzerinden Paylaşılacak. Sınav soruları yayımlanır yayımlanmaz öğrenmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirin.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Di çok kolaydı ama matematik bir sürü yanlış bekliyorum

  2. Yardımseverlik ve hoşgörü sorusunda kabram hatası var. Şıklar doğru fakat sorunun soruluş şekli yanlış.

  3. Din hoşgörü ve yardimseverlik sorusu bence hatalı iki sık da oluyor

  4. C kitapçığı 9.soru kurban dağıtma Yardımlaşma olduğunu Her öğrenci bilir biraz derin düşünen öğrenci hata yapar çünkü kurbanın sanki iyi bölümü verilmemiş gibi anlam çıkar a sıkkın doğru olur soru iptal edilmeli

  5. hoşgörü ve yardımseverlik sorusu bence %100 hatalı o soruda her ne kadar fakire yardım etsede başkalarına iyi davranmak yardımseverliğe değil hoşgörüye girer hayatım boyunca dinde tek yanlış yaptığım soru bu ve eminim ki bu sorunu cevabı hoşgörü olmalıdır .