Sınavlar

2017 TUS ve STS Tıp Doktorluğu Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı !

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 22 Nisan 2017 tarihinde uygulanacak olan 2017 TUS ve 2017 STS Tıp Doktorluğu ilkbahar dönemi sınavlarına ait sınav giriş belgelerini yayımladı.

Sınav giriş belgeleriyle beraber sınavlara ilişkin temel kurallar da yayımlandı.

TUS Sınav Giriş Belgelerine İlişkin ÖSYM duyurusu şöyle:

” 22 Nisan 2017  tarihinde uygulanacak olan 2017-TUS’a (İlkbahar Dönemi) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet adresinden edineceklerdir.

2017 TUS İlkbahar Dönemi Temel Tıp Bilimleri Testi saat: 10:00’da başlayacak olup sınavın başlama  saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır.  Saat 09:45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

2017 TUS İlkbahar Dönemi Klinik Bilimleri Testi saat: 14:30’da başlayacak olupsınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 14:15’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

Adaylara saygı ile duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI”

Temel Kurallar İçin TIKLAYIN.

Tıp Doktorluğu Sınav Giriş Belgelerine İlişkin ÖSYM duyurusu şöyle:

” 22 Nisan 2017  tarihinde uygulanacak olan 2017-STS Tıp Doktorluğu (İlkbahar Dönemi) Sınavına başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.  Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet adresinden edineceklerdir.

2017-STS Tıp Doktorluğu (İlkbahar Dönemi) saat 10.00’da başlayacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 09.45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

Adaylara saygı ile duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI “

Temel Kurallar İçin TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA