Sınavlar

Adalet Bakanlığı Zabıt Katipliği Alımı Sınavına Dair Aday Yorumları

ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ VE KADROLU ZABIT KATİBİ ALIMI İÇİN UYGULAMALI SINAVLAR BAŞLADI

Adalet Bakanlığı’nın kadrolu ve sözleşmeli zabıt katibi alımına dair uygulamalı sınavlar adliyelerde yapılmaya başlandı. Sınava giren adaylar ve onlarla birlikte sınav heyecanı yaşayan aileler adliyelerin önünde görüntülendi.

AİLELER DE EN AZ ADAYLAR KADAR HEYECANLI

Klavyeleriyle gelen adaylar ve adaylara destek olan ailelelerden bazıları ile iletişime geçtik. Adaylar sınav hakkında oldukça heyecanlı olduklarını ve kazanmak için uzun zamandır çalıştıklarını söylediler.

SINAVLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN

Adalet Bakanlığı’nın sözleşmeli ve kadrolu zabıt katibi alımı için uygulamalı sınav heyecanı yaşayan adaylar , sınav ile ilgili tüm düşüncelerini forum.kamupersoneli.net adresinden ücretsiz üyelikleriyle açacakları başlıklarla ya da sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirler. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Sınavda çok heyecanlandım ya ! elim ayağım titredi :(

  2. sınav sonuçlarında usulsüzlük yapıldığı ortada, adam kayırma, haksızlık, evrakta sahtecilik almış başını gidiyor.yazılan kelime sayıları ile ilgili imzalanan tutanak ve açıklanan sonuçlar birbiri ile uyuşmuyor. Fetöden sonra da hiç birşey değişmedi bu ülkede…