Sınavlar

Adli Yargı Avukat Sınavı Giriş Belgeleri Yayımlandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan duyuruda Adli Yargı Avukat Sınavı giriş belgelerinin erişime açıldığı ifade edildi. ÖSYM tarafından yayımlanan duyuru kapsamında Adli Yargı Avukatlık Sınavı giriş belgelerine aşağıda paylaştığımız link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

ÖSYM’DEN YAYIMLANAN DUYURU

3 Haziran 2017 tarihinde saat 10:00’da (Sadece Adli Yargı-Avukat Sınavına başvuran adaylar için ise saat 11:00’de) uygulanacak olan 2017 Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2017-Adli Yargı) ile 2017 Adalet Bakanlığı Avukatlar İçin Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2017-Adli Yargı-Avukat) adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden saat 09:30’dan itibaren edinebileceklerdir.

Hem Adli Yargı Sınavına hem de Adli Yargı-Avukat Sınavına başvuran adaylar ile sadece Adli Yargı Sınavına başvuran adayların sınavı, saat 10:00’da başlayacaktır. Sadece Adli Yargı-Avukat Sınavına başvuran adayların sınavı ise saat 11:00’de başlayacaktır. 

Sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Adaylara saygı ile duyurulur.