Sınavlar

Anadolu Üniversitesi AÖF Tek Ders Sınavları Ertelendi

Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Açık Öğretim Fakültesi tek ders sınavları ertelendi. Tüm detaylar ve çok daha fazlası haberimizde…  

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan açıklamada ise ” Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerimizin 16 Temmuz 2016 Tek Ders Sınavı ve 16-17 Temmuz 2016 Güz Dönemi Dönem Sonu Telafi Sınavı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yeni sınav tarihleri ayrıca duyurulacaktır ” ifadeleri kullanıldı.

Bununla berarbe Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan tarafından yaşanan darbe girişimi hakkında bir mesaj yayımlandı. Anadolu Üniversitesinin resmi internet sitesinden yayımlanan açıklamanın detayları ise şöyle;

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, gündem dolayısıyla bir basın bildirisi yayımladı. Prof. Dr. Gündoğan bildirisinde şu ifadelere yer verdi:
“Meşru hükümetimize yönelen demokrasi dışı her türlü hareketin karşısında olduğumuzu kamuoyuna bildiriyor; Anadolu Üniversitesi olarak antidemokratik girişimlere karşı demokrasisine sahip çıkan milletimizin sonuna kadar yanında olduğumuzun altını çiziyorum.”

Kamupersoneli.net / Ankara