Sınavlar

AÖL Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor ( Açık Lise , Mesleki Açıköğretim , Açık Orta Okul Sınav Sonuçları)

Milli Eğitim Bakanlığı(MEB)  tarafından 2 hafta önce yapılan ve yoğun katılım sağlanan sınavların sonuçları çok kısa süre sonra açıklanıyor.

19-20 Mart tarihlerinde MEB’in gündemi yoğundu. Aynı tarihler içerisinde Asli Öğretmenliğe geçiş , Eğitim Kurumları Müdür Başyardımcılığı ve Yardımcılığı sınavı, Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi Sınavı ve Açık Ortaokul sınavı gerçekleşmişti.


Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Orta Okul Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor?

Açık Lise Sınav Sonuçları için geri sayım başladı. AÖL 2.dönem sınavı sonuçları sınava giren öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. Söz konusu sınavın sonuçlarının açıklanmasına kısa bir süre kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kısa süre önce yapılan Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Orta Okul sınav sonuçları kısa süre sonra açıklanıyor.  19-20 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleşen , Açık Öğretim Lisesi (AÖL ) , Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Orta Okul sınavlarının sonucu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 28 Nisan 2016 tarihinde duyurulacak.  Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim almak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. 

MEB Dün 2 Sınavın Sonuçlarını Açıkladı

Öğretmenler tarafından merakla beklenen asli öğretmenliğe geçiş sınavının sonuçları ve MEB Eğitim Kurumları Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavı sonuçları dün açıklandı. Söz konusu sınav sonuçlarını yine her zaman olduğu gibi ilk duyuran kamu sitesi kamupersoneli.net oldu.


Kamu haberleri, MEB duyuruları , sınavlardan gelişmeler ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in forumlarına ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir, yeni tartışma başlatabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net | Ankara