Sınavlar

AÖL Sınavlarında İlk Gün Tamamlandı ( Soruları, Cevapları , Sınav Kolay Mıydı, Zor Muydu Sınav Süresi Yeterli Miydi? )

11-12 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan Açıköğretim Lisesi sınavlarının Cumartesi günü ilk oturumu tamamlandı. Sınav soru ve cevapları haberimizde yorumluyoruz. 

İlk Oturum Ne Zaman Başladı?

Açıköğretim Lisesi sınavı 11 Haziran cumartesi günü saat 9.30’da başladı ve ilk oturumu bitti. Peki sınav kolay mıydı, zor muydu? Adaylar bu soruları yorum kısmında aralarında tartışıyor.

Sınav Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirildi. Zorlu maratonun ilk oturumu bitti ve adayların sınavda çıkan soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Açıköğretim Lisesi Sınav yorumları kamupersoneli.net’te

11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilen sınavın ilk oturumunda hatalı soru var mıydı? Sınav süresi yeterli miydi? Hangi sorularda zorlandınız? Hangi sorular kolaydı? Sınav hakkında görüşlerinizi aşağıda bulunan yorum kısmında diğer adaylarla tartışabilirsiniz.

Sizlerde konu hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve diğer yorum yapacak olan sınava giren arkadaşlarınıza fikirlerinizi söyleyebilirsiniz. Peki size göre Açıköğretim Lisesi Sınavı soruları kolay mıydı? Açıköğretim Lisesi Sınavı  soruları zor muydu? Hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

AÖL Sınavı Soru ve Cevap Anahtarı

AÖL Sınavı Soru ve Cevapları İçin Tıklayın. (AÖL Sıvavı soru ve cevapları açıklandığında link aktif hale gelecektir.)


Sınava giren tüm adaylara kamupersoneli.net olarak geçmiş olsun diyor ve başarılar diliyoruz…

SINAV İLE İLGİLİ YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR. SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

Kamupersoneli.net  | Ankara

Bir Yorum

  1. Sinavlarimiz bu ramazan ayinda idare etti ama sorular kitapdan cikmamis gibi cikmis ama hocalar bir ogrenciye senin burda ne isin var sorusu insana tuaf geliyor ama uzuldum surekli itici soz ama kizdim